• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Økser

Hos Harald Nyborg finder du økser til alle formål, uanset om du søger modeller til privat eller professionelt brug. Vi forhandler økser i høj kvalitet fra blandt andet Bahco, Friskars og Mitsutomo. Se blandt andet vores flækøkser, slagøkser og brændeøkser til flæk- og kløvning af brænde og træ. Vi tilbyder også universaløkser og håndøkser samt økser med træskaft eller glasfiberskaft med ergonomisk gummigreb. Læs meget mere om økserne ved at klikke dig ind på de forskellige produkter her på siden.

Læs mere

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan sliber man en økse?
    Du kan nemt slibe din økse ved hjælp af en slibesten. Du skal blot bevæge slibestenen i runde bevægelser langs æggen på øksen, mens slibevinklen er på mellem 20-25 grader. Herefter vender du øksen en omgang og foretager samme procedure på den anden side.
  2. Hvad er en økse lavet af?
    En økse består af et kileformet hoved af jern og et træskaft. Værktøjet er således anvendeligt til at hugge i træ.
  3. Hvilken økse skal jeg vælge?
    Der findes forskellige typer af økser, og derfor skal du tage stilling til, hvilken arbejdsopgave du skal bruge din økse til. Derudover er det vigtigt, at øksen har en størrelse der føles overskuelig og håndterbar for dig.

Stort udvalg af økser

Hvis du står og mangler økser, er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Harald Nyborg sælger vi et hav af økser, der passer til dine behov. Det kan være, at du skal ud og hugge i træer, hvor du for eksempel skal bruge træet til at bygge med, sammen med din håndsav og din skærekasse.. Det kan også være, at du står og mangler en økse, som passer til alle slags opgaver i størrelse small, hvor håndtaget har et behageligt greb. Måske står du i stedet og mangler en flækøkse, som passer til kløvning af træ og brænde med et skaft i træ. Uanset hvad, hjælper vi dig hos Harald Nyborg.

Økser til lave priser

Når det kommer til vores økser, er vi ikke gået ned på kvalitet. Du får lækre kvalitetssikrede økser af højeste kvalitet, så du altid er garanteret, at du får den bedste økse for pengene. Men selvom du får den bedste økse, er det ikke ensbetydende med, at vi er gået på kompromis med kvaliteten. Her hos Harald Nyborg får du altså dine økser med høj kvalitet til lave priser.