Tænger og tangsæt

Hos Harald Nyborg finder du tænger og tangsæt til nogle af markedets laveste priser. Se vores store udvalg af tænger og tangsat i høj kvalitet fra blandt andet Bahco, Irwin Wise, Knipex og Mitsutomo her på siden. Vi tilbyder tænger til mange forskellige materialer og formål. I udvalget finder du blandt andet kabeltænger, knibtænger, flisetænger, hultænger samt afisoleringstænger, låseringstænger, rørtænger og vandpumpetænger. Vi forhandler også smarte tangsæt med tænger i forskellige størrelser og med forskellige tanghoveder, så du altid har tænger til mange forskellige opgaver. Se vores brede udvalg her på siden og find netop den tang eller det tangsæt, som du søger.

Læs mere
produkter
Du har set 32 af 32 total
Du har set 32 af 32

Tænger og tangsæt til mange forskellige formål

Hvad end der er grunden til, at du skal ud og investere i tænger og et tangsæt, så er du kommet til det helt rigtige sted.Vi forhandler nemlig et kæmpe udvalg af tænger og tangsæt - og hvad end dit hjerte begærer, er vi sikrer på, at vi har produktet på lager. Det kan for eksempel være at du mangler en vandpumpetang i en længde på 250 mm, eller måske står du og mangler en rørtang med praktisk langt håndtag og justerbar kæbeafstand, som har en længde på 320 mm. Du kan roligt bruge vores rørtang, når du skal dreje på en skrue, for eksempel når der skal opsættes rør.

Tænger og tangsæt til lave priser

Hvis du skal ud at have nye tænger og tangsæt, er du kommer til det helt rigtige sted. Udover at forhandle et stort udvalg af tænger og tangsæt, har vi også produkterne til lave priser. Og selvom produkterne sælges til lave priser, er de samtidigt super funktionsdygtige og kvalitetssikrede. Det betyder, at vi som altid ikke er gået på kompromis med kvaliteten, selvom vi har vores lave priser.