• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Insektfangere

Insekter kan tage pippet fra enhver – især når de summer og sætter sig på armen eller andre steder. Og ofte dukker der et nyt insekt op, så snart man har gjort det af med et eksemplar. Men du kan heldigvis gøre andet end at baske rundt med en fluesmækker. Hos Harald Nyborg finder du nemlig effektive insektfangere. Vi forhandler eksempelvis varianten, der er formet som en ketsjer, som gør det af med insektet, når det kommer i kontakt med gitteret. Du kan også vælge en model, der kan stå eller hænge – insektfangeren vil både tiltrække og dræbe insekter. Det kan dog være, at det du mangler, er en reservedel til din fanger? Vi har forskellige lysrør lige her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
  • (5)
Anvendelse
  • (4)
Farve
  • (1)
Indendørs/Udendørs
  • (1)
Spænding (V)
  • (4)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 9 af 9 total
Du har set 9 af 9

En insektfanger er et ekstra kort på hånden

Vi har nok alle prøvet at sidde og nyde et lækkert måltid, som pludselig bliver forstyrret af et eller flere insekter. Det er utroligt irriterende. Har du også prøvet at stå midt i madlavningen og bruge en masse energi på at undgå, at insekter sætter sig på det, du er ved at fremtrylle? Insekter kan med andre ord være til stor gene – derfor er det en gave at have en effektiv insektfanger. Den kan gøre frustrationerne mindre og medvirke til, at du lettere holder fokus på det, du er i gang med. Vi håber derfor, at der er en insektfanger, som du kan bruge her på siden. Så har du snart et ekstra kort på hånden i kampen mod insekterne. Du kan også med fordel bruge insektspray eller fluefælder.

Lave priser og hurtig leveringstid på insektfangere

Søger du insektfanger, og vil du gerne have den snart? Så er du kommet til den rette forhandler. Harald Nyborg er altså stedet, når du ønsker at styrke kampen mod insekterne, uden at det skal koste kassen. Og hvis irritationen over insekterne er ved at blive alt for stor, vil du sikkert blive glad for vores hurtige leveringstid. Den hurtige leveringstid og de lave priser gælder selvfølgelig også for reservedele som lysstofrør til insektfangere. Bestil en effektiv insektfanger eller reservedel i dag – inden længe står du meget stærkere i kampen mod de irriterende insekter.