Reservedele og reparation

På denne side finder du vores velassorterede udvalg af reservedele og udstyr til reparation. Hvad enten det er isolerende tape i PCV, en smart kølervæskemåler eller nummerpladeskruesættet du leder efter, er du kommet til den rette side. Du bliver desuden præsenteret for pastaen til reparation af små og store huller i lydpotten. Det kan også være, at det er monteringspastaen, du leder efter? Den kan anvendes ved montering af udstødning. I vores udvalg af reservedele og udstyr til reparation finder du også udstødningsbandagen, som reparerer udstødningssystemet uden demontering. Vi kan også klare bremserens til alle typer bremser. Desuden finder du lappesum, der tætner og fylder punkterede dæk. Spændebånd i rustfrit materiale og holdere til spændebånd forhandles også lige her.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (8)
 • (1)
 • (3)
Farve
 • (1)
 • (1)
Indendørs/Udendørs
 • (7)
Materiale
 • (1)
 • (7)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 15 af 15 total
Du har set 15 af 15

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvorfor skal man måle kølervæsken?
  Det er vigtigt at holde øje med bilens kølevæskebeholdning, da bilens motor kan blive overophedet, såfremt der mangler kørevæske.
 2. Hvad bruges isoleringstape til?
  Isoleringstape bruges blandt andet af mekanikere og gør-det-selv-mekanikere til at forhindre lækage og til isolering.
 3. Hvad bruger man lappeskum til?
  Lappesum eller punkteringsspray kan bruges, hvis du har et fladt dæk, og er nødt til at transportere bilen hen på et værksted. Bemærk, at det ikke er en permanent løsning.

Find reservedele til biler lige her

Når du er bilejer, er der altid et eller andet du kan reparere eller opgradere. For mange er det sjovt at arbejde med og optimere sin bil, men kun hvis man har de rigtige materialer og remedier. Derfor er vi glade for at kunne præsentere dig for vores udvalg af reservedele til biler lige her. Har du for eksempel brug for at montere udstødning, tilbyder vi en god monteringspasta. Eller hvad med vores isoleringstape i PVC, som kan bruges til mange formål? Vores reservedele til biler tæller også spændebånd i rustfri materiale samt kølevæskemålere der kan afmåle kølervæskens temperatur. Find alt dette og meget mere her på siden.

Se det store udvalg af reservedele til biler fra Harald Nyborg

Synes du også at det er rarest at kunne reparere sin egen bil? Så kan reservedelene til bil på denne side helt sikkert være dig til hjælp. Hvis du for eksempel har fået større huller eller revner i dit udstødningssystem, kan du med fordel kigge nærmere på vores udstødningsbandage, der kan vikles rundt om reparationsstedet og er robust og langtidsholdbart. Vi har også smørenipler i alle de gængse størrelser samt lappeskum til dit punkterede dæk. Med vores varierede udvalg af reservedele til biler er du og din bil i hvert fald godt sikret mod uforudsete skavanker.