Hæftemaskiner og klammer

Hos Harald Nyborg forhandler vi altid et stort udvalg af håndværktøj til såvel privat som til professionel brug. I vores udvalg finder du blandt andet hæftepistoler fra de anerkendte mærker Rapid og Mitsutomo. Du kan købe hæftepistoler med forskellige funktioner, for eksempel med justerbar slagstyrke – alt afhængig af hvad du skal bruge den til. Du kan ligeledes finde kraftige hæftehammere med ergonomiske håndtag, som sikrer at dit arbejde bliver udført ordentligt. Hvad enten du har brug for en hæftepistol til at montere tæpper, tagpap eller isolering, har vi hos Harald Nyborg det værktøj du skal bruge. Klik rundt her på siden, og find præcis det stykke værktøj, du har brug for.

Læs mere
produkter
Du har set 22 af 22 total
Du har set 22 af 22

Hæfteklammer til hæftemaskiner

For at få gavn af din hæftemaskine, skal du naturligvis bruge nogle hæfteklammer. Heldigvis forhandler vi hos Harald Nyborg både hæftemaskine- og klammer, så du kan foretage hele dit køb på én gang - og så endda til gode priser. Desuden er udvalget stort, hvilket tillader at du kan finde præcis den hæftemaskine og type hæfteklamme, du skal bruge. Du finder derfor hæfteklammerne i mange forskellige størrelser, hvor du kan vælge mellem 6-14 mm samt hvor mange du gerne vil have. Hvis du skal bruge mange, anbefaler vi at købe en stor pakke. Er det bare nogle enkelte du skal bruge, er der selvfølgelig også mulighed for at købe mindre antal. Det afhænger altså fuldstændigt af dit behov.

Håndholdte hæftemaskiner

Vores hæftemaskiner er håndholdte og kræver normalvis hverken strøm eller anden form for brændsel. Det kræver derfor ikke det store at tilføje disse som en fast del af dit værktøjssæt, og de vil i mange tilfælde være yderst praktiske at have liggende. Til din hæfteopgave kan vi også være behjælpelige med andre produkter såsom vaterpas og øvrige værktøjsartikler, der kan hjælpe dig med at skabe et godt resultat. Du finder altså alt du skal bruge her hos Harald Nyborg, hvor udvalget er stort og prisen er lav.