Donkrafte, opklodsning og lifte

Når du arbejder i værkstedet, fortjener du det bedste udstyr, så du får de bedste forudsætninger for at udføre dit arbejde godt og effektivt. Til det formål forhandler vi både donkrafte, opklodsning og lifte hos Harald Nyborg. Søger du donkraften der kan løfte 2 ton? Eller er modellen til 2,25 eller 3 ton den rette løsning for dig? I vores udvalg finder du både den hydrauliske donkraft og sakse-donkraften. Vi kan desuden klare vognliften til bilen, som har fire afstivere pr. rampe og bruges til forskellige reparationer, olieskift og lignende. Opklodsningsbukke leverer vi også, så der er garanteret god støtte til de køretøjer du skal reparere.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (2)
  • (7)
Farve
  • (1)
Materiale
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 12 af 12 total
Du har set 12 af 12

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan virker en donkraft?
    En donkraft er enten mekanisk eller hydraulisk. En mekanisk donkraft kan løfte eller hæve tunge genstande med en gevindstang eller tandstang. En hydraulisk donkraft anvender hydraulisk kraft ved hjælp af én eller flere cylindre.
  2. Hvad kan man bruge en hydraulisk donkraft til?
    En hydraulisk donkraft kan bruges til mange forskellige formål, herunder til at løfte eller skubbe en tung belastning, som presseværktøj, til at skabe opretning, til at trække en tung belastning eller til at sammenspænde med.

Leder du efter donkrafte, opklodsning og lifte?

Hvis du er på udkig efter donkrafte, opklodsning og lifte, må du hellere indstille din søgning. Vi har nemlig et bredt udvalg af alle tre dele lige her på siden. Det er vigtigt at have det rette udstyr i den bedste kvalitet, når du skal arbejde på bilen og i værkstedet. Derfor fører vi forskellige typer af garage-donkrafte, der kan løfte 2 ton. Det kan også være, at du søger en vognlift? Hos os finder du en vognlift med belastning på op til 1 ton. Vi har også en lift specielt til motorcykler, eller en opklodsning til midlertid støtte af køretøjer. Du kan finde det hele lige her på siden.

Stort udvalg af donkrafte, opklodsning og lifte med mere

Har du brug for midlertidigt at løfte tunge køretøjer? I så fald er det et produkt til opklodsning du leder efter. Hos Harald Nyborg fører vi opklodsningsbukke der kan belastes af henholdsvis 2, 3 og 6 ton. Vi tilbyder også yderst robuste donkrafte, der kan løfte 2,25 ton. Er det din motorcykel du har brug for at få løftet? Så har vi også forskellige typer af lifte til motorcykel til rådighed. Om du har brug for lift, opklodsning eller donkrafte, kan du med vores udvalg være sikker på at få god støtte til de køretøjer du har brug for at flytte eller reparere.