• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Bedafgrænsning

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (4)
Farve
 • (1)
 • (2)
Materiale
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er bedafgrænsning?
  En bedafgrænsning gør det lettere at holde bede og græsplæne, så ukrudt ikke spreder sig. Ligeledes gør det det nemmere at få en skarp kant til græsplænen.
 2. Hvordan bruges bedafgrænsning?
  Formålet med bedafgrænsning er at afskærme bedet og fx holde græsset væk fra bedet.

Bedafgrænsning nemt og budgetvenligt

Hvis du har grønne fingre og godt kan lide at bruge tid i haven, kan du helt sikkert have fordel af denne side, hvor vi præsenterer vores udvalg inden for bedafgrænsning. Med en bedafgrænsning kan du nemt og budgetvenligt afgrænse dine bede fra græsplænen, så du undgår, at græsset og bedende hurtigt går i ét. Bedafgrænsning gør det lettere at holde bede og græsplæne, så ukrudt ikke spreder sig. Ligeledes gør det det nemmere at få en skarp kant til græsplænen. Samtidigt giver du dig selv lidt mere ro på, fordi du ikke hele tiden behøver at holde øje med hvornår det er tid til at fjerne bede og græsplænen fra hinanden. Derudover gør det haven nemme at have med at gøre, da du let kan montere dem med plastspyd, hvorefter de med tiden vil gro fast i græsset, præcis på det sted, hvor du har monteret dem. Generelt set gør bedafgrænsning det lettere at holde bede og græsplæne fra sig, ligeledes gør det også at ukrudt ikke spreder sig fra det ene til det andet.


Sådan monterer du bedafgrænsning

Det er heldigvis både forholdsvis nemt og hurtigt at montere bedafgrænsning. Hvis du på forhånd ved, at du skal lave lange og lige kanter, anbefaler vi at du starter med at trække en snor langs kanten af bedet. Herefter skal du bruge en spade eller en kantskærer til at lave en fuge til bedkanten. Kantskæreren kan være en anelse nemmere at anvende end spaden, fordi den har et fladt blad og en skrå kant, som gør den lettere at stikke i jorden. Herefter kan du lægge et bræt langs snoren, bruge brættet til at styre spaden, og stikke den ned langs kanten. Her er det vigtigt at sørge for, at dit spor er dybt nok til at skære græsrødderne over, og til at din valgte afgrænsning kan komme ned i den højde, du ønsker. Du er nu klar til at montere kanten, hvilket du gør ved at presse bedafgrænseren ned i jorden. God fornøjelse!