Cykelstativer

Med et cykelstativ monteret på væg, mur eller gulv får du styr på jernhesten, når den ikke er i brug. Se udvalget af stativer her og find det der passer til antallet af cykler hos dig. Er du på udkig efter smart cykelophæng til cykelpleje- og vedligeholdelse, finder du det også her.

Læs mere
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan monterer jeg min cykel i monteringsstanderen?
    Montering af din cykel i en monteringsstander er generelt en ret simpel proces, og det kan variere lidt afhængigt af typen af stander, du bruger. Du skal blot placere monteringsstanderen på en jævn og stabil overflade, og sørg for at låse den fast, så den ikke bevæger sig under reparationen. Åbn griberen på monteringsstanderen ved at dreje den mod uret, indtil den er helt åben. Placer cyklens sadelpind i griberen og skru den derefter fast ved at dreje griberen med uret, indtil den sidder fast omkring sadelpinden. Juster cyklens position, så den står oprejst og stabil i standeren. Du kan justere højden på standeren og griberen, hvis det er nødvendigt. Test om cyklen sidder fast og er stabil i standeren. Nu er din cykel klar til at blive repareret eller vedligeholdt i monteringsstanderen.

Cykelløsninger til hjemmet

Hos Harald Nyborg finder du cykelstativer, som passer til alle slags cykler. Uanset hvor mange cykler der skal opbevares og om du har en herrecykel, damecykel eller børnecykel, finder du et cykelstativ som kan hjælpe dig med at holde styr på cyklen, når den ikke er i brug. Hvis du er på udkig efter en løsning, der gør arbejdet med cykelreparation lettere, finder du smarte cykelophæng til formålet her.

Har du brug for at spænde cyklen fast, når du parkerer den, finder du smarte spiral- og kabellåse her.