Stænktæt og udendørs

Velkommen til Harald Nyborgs udvalg af stænktætte udendørs afbrydere og stikkontakter. Her finder du blandt andet afbrydere med selvlukkende låg herunder kroneafbryderen med dobbelt korrespondance. Du kan også se nærmere på den dobbelte afbryder til både udendørs brug og til brug i vådrum, eksempelvis på badeværelset og i bryggerset. Vi kan desuden levere pakningen til brug ved sammenkobling af afbryder og stikkontakter. Og hvis du leder efter sammenbygningsstykket til stænktæt afbrydermateriel, er du ligeledes kommet til det rette sted. Husk at vores levering ikke bare er billig, men også hurtig. Inden længe har du din nye stænktætte afbryder eller kontakt, så du er garanteret en sikker brug af strøm på badeværelset, i bryggerset og udenfor.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (5)
Farve
  • (12)
  • (7)
Tæthedsklasse (IP)
  • (5)
  • (7)
Materiale
  • (1)
Model serie
  • (4)
Med jord
  • (5)
Spænding (V)
  • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 12 af 12 total
Du har set 12 af 12

Stænktæt stikkontakt

Lige nu kan det være du overvejer hvad det egentlig vil sige at være stænktæt. Det er egentlig ganske simpelt. For at et produkt kan klassificeres som vandtæt skal det være fuldstændig vandtæt, altså ikke bare kunne modstå vand. Stænktæt derimod betyder at stikkontakten kan tåle vand, men ikke er fuldkommen vandtæt. Dog er den altså modstandsdygtig overfor vand, og rigeligt til de fleste behov. Det er altså den oplagte stikkontakt til udendørs og badeværelset. Dette er nemlig steder hvor det giver mening at kontakten er beskyttet mod vand og andet vejr. Desuden indeholder flere af vores stænktætte stikkontakter også anden funktionalitet.

Stikkontakt med selvlukkende låg

Hvis man har sin stikkontakt placeret et udsat sted er det fornuftigt at vælge en med selvlukkende låg. Det er altså det oplagte valg, hvis du skal have stikkontakter udendørs. Her er det nemlig vigtigt at de lukkes, så de ikke bliver beskadiget indvendigt, eller sprænger en sikring. Deres underlag er skænktætte og derfor beskyttet, så længe låget er lukket. Desuden finder du også diverse stikpropper og indmuringsdåser hos os, sådan at du kan klare hele indkøbet et sted. Disse fås naturligvis til samme lave pris, som du kender fra vores øvrige produkter.