• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

River

Riven er et alsidigt haveredskab, du kan bruge til at løse mange opgaver i haven med, året rundt. De forskellige typer river er designet til hvert deres specifikke opgave. Har du en klassisk haverive og en løvrive, så vil du typisk have dækket de fleste behov. 

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (6)
 • (1)
Farve
 • (2)
Materiale
 • (2)
 • (4)
 • (5)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er en rosenrive?
  En rosenrive er, som navnet antyder, designet til arbejdet under rosenbuskene. Hovedet på rosenriven har runde skuldre, hvilket gør at du kan fjerne ukrudt og rive blade sammen under rosenbuskene, uden at skade dem. Roseriven er, trods navnet, velegnet til at alle områder hvor planterne står tæt, og hvor du vil undgå risikoen for at beskadige planterne.

Med en rive kan du løse et utal af opgaver

De klassiske haveriver er et effektivt redskab til en række opgaver, som fx at fjerne vissent græs og mos fra græsplænen, løsne jorden i overfladen og gøre klar til såning, samt fjerne sten fra jorden og ukrudtsbekæmpelse med mere. Har du større arealer, hvor der skal rives blade og små grene sammen, så vil du få glæde af en løvrive. Løvriven er kendetegnet ved, at den er lavet i et lettere design, og har et hoved der vifte formet. Disse egenskaber gør både arbejdet med riven lettere og hurtigere, hvilket gør det mere overkommeligt at rive større arealer. Skal du anlægge græsplæne eller indkørsel, så vil en anlægsrive være nyttig. Udover stærke tænder, er anlægsriven kendetegnet ved et bredt og fladt hoved, der gør den velegnet til at jævne jorden og rense den for sten.  

Skal du vælge en smal eller en bred rive

Valget af rive afhænger af hvad du skal bruge riven til, og til dels også hvor mange kræfter du ønsker at lægge i rive-arbejdet. Det kan godt være anstrengende at fjerne vissent græs og mos fra græsplænen, specielt med en bred rive. Vælger du en smallere rive, vil det være mindre anstrengende, men også tage lidt længere tid. De brede river, vil derudover, være det mest oplagte valg til de større opgaver, som fx når du skal anlægge græsplæne og rense større områder for sten. De smallere river finder bedst anvendelse, når du skal arbejde under og imellem blomsterbede og buske.