• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Varmepistoler

Her finder du vores udvalg af praktiske varmepistoler. Varmepistolen har et væld af anvendelsesmuligheder lige fra fjernelse af maling, lak, tapet og lim, optøning af frosne rør, bøjning af plastrør med mere.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (2)
Energikilde
  • (1)
  • (1)
Spænding (V)
  • (1)
Serie til mærke
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor varm kan en varmepistol blive?
    Varmepistoler kan blive varme, meget varme. Hvor varm den enkelte varmepistol kan blive afhænger af hvor kraftfuld den er. Typisk vil en varmepistol generere varme mellem 100-800 grader.
  2. Kan man fjerne maling med en varmepistol?
    Ja, en af de typiske opgaver som du kan bruge en varmepistol til, er netop fjernelse af maling. Det kan være tidskrævende og besværligt at fjerne genstridigt maling, hvorfor varmepistolen vil være en stor hjælp. Når malingen opvarmes, bliver den blød og nemmere at skrabe af – helt uden brug af kemikalier.

Varmepistoler og sikkerhed

Den meget høje varme som varmepistolen afgiver, gør det nødvendigt at tage nogle få forholdsregler. Du bør benytte handsker, når du arbejder med varmepistolen, både for at undgå at varmestrålen rammer huden på hænderne, men også for at undgå skader, hvis du kommer til at tage fat i det opvarmede emne. Opvarmer du materialer der kan afgive giftige dampe, bør du anvende åndedrætsværn. Grundet den meget høje varme er der fare for at materialet kan tage skade, hvorfor det er en god ide at holde varmepistolen i bevægelse, når du arbejder med den. Til sidst vil det være en god ide at have en brandslukker inden for rækkevidde og sørge for at arbejdsområdet er ryddet for letantændelige materialer. Efter brug bør varmepistolen afkøle på et brandfast underlagt. 

Varmluftspistol eller varmepistol

Varmluftspistol og varepistol er refererer til samme type vare. Det er altså blot 2 forskellige betegnelser for den samme vare.