• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 25,-

Varmepistoler

Hos Harald Nyborg finder du varmepistoler til gode priser.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (2)
  • (2)
Energikilde
  • (1)
  • (1)
Serie til mærke
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

Køb varmepistol fra Bosch, Ford mm.

Vi tilbyder et stort sortiment af varmepistoler i høj kvalitet fra blandt andet Bosch, Ford og Skil. I udvalget finder du mange typer varmepistoler med forskellige funktioner og temperaturindstillinger. Se blandt andet vores varmepistoler med ergonomiske udformede håndtag, så du har et godt og sikkert greb om pistolen. Vi forhandler varmepistoler til mange forskellige formål, blandt andet fjernelse af maling, lak, lim og selvklæbende tape samt blødgøring af materialer, der skal bukkes eller bøjes. Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og find den varmepistol, som passer bedst til de formål, du skal bruge den til.

Varmepistoler med høj temperatur

Her ser du vores flotte udvalg af varmepistoler, som indeholder diverse egenskaber og funktionalitet. Hvis du skal bruge en varmepistol som tilbyder særligt meget varme, så er du kommet til det rette sted. Vi forhandler flere forskellige varmepistoler hvoraf flere af disse kan opnå temperaturer på hele 600 grader. Således kan de også bruges til mange forskellige opgaver. Varmepistoler er nemlig et yderst alsidigt produkt, da det har brugsværdi til så mange forskellige opgaver. Hvad end man skal bøje plastik eller varme lim, så kan varmepistoler noget.

Varmepistoler til lave priser

Nu hvor du har besluttet dig for at købe en varmepistol skal du naturligvis også have den til en god pris. Lige meget hvilket formål den skal bruges til, foretrækker vi jo altid at købe vores værktøj til en god pris. Derfor kan du købe vores varmepistoler til konkurrencedygtige priser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Hvis du skal bruge din varmepistol til lim eller fugemasse kan vi naturligvis også være behjælpelige med disse, sådan at du kan foretage hele købet på en gang. Så når du køber din varmepistol kan du med fordel købe noget vævlim eller andet med samtidig.