Våd- og tørstøvsugere

Drømmer du om at anskaffe dig en våd/tørstøvsuger, der fjerner både støv og væske? Så er du kommet til det rette sted. På denne side bliver du blandt andet præsenteret for den effektive våd/tørstøvsuger med blæsefunktion. Snart er det slut med at fumle med køkkenrulle, klude eller håndklæder, når du skal tørre op efter et lille uheld under madlavningen eller ved spisebordet. Du slipper for at kravle rundt nede på gulvet, og du slipper for at skulle skylle klude op og senere hen vaske dem. Vi forhandler desuden også mundstykket, støvsugerslangen og stoffiltret blandt vores ekstra støvsugerdele. Inden længe er du i gang med en lidt enklere hverdag – vores levering er nemlig lynhurtig.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (6)
Spænding (V)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er en vådstøvsuger?
  En vådstøvsuger bruges ofte til industrielt brug. Den bruges bl.a. til at støvsuge fugt eller fint byggestøv op med. Her vil en almindelig rengøirngsstøvsuger ikke kunne klare opgaven og vil hurtigt gå i stykker.
 2. Hvad koster en vandstøvsuger?
  Det spænder vidt. Vi har et stort udvalg i forskellige priser og kvaliteter.
 3. Hvad er en tørstøvsuger?
  En tørstøvsuger er egentligt det samme som en vådstøvsuger, som bruges til industrielt brug. Disse støvsugere kaldes også for grovstøvsugere eller vandstøvsugere. Disse støvsugere er beregnet til rengøring af eksempelvis byggeaffald, spildevand og lignende snavs,

Våd- og tørstøvsugere til en enklere hverdag

Du kender sikkert denne situation, eller noget der minder om: Du har lavet mad, og efter en lang dag glæder du dig til i ro og mag at indtage måltidet. Men du har knap nok sat dig, før du selv eller en anden ved bordet vælter et fyldt glas, hvis indhold løber ned på gulvet. Der kan heldigvis hurtigt og nemt gøres noget ved sagen! Med en våd- og tørstøvsuger får du fjernet væsken, også den der befinder sig under reolen eller andre svært tilgængelige steder – uden at du skal ned på alle fire. Vi har flere effektive våd- og tørstøvsugere, der klarer små og større uheld og meget mere i hjemmet, så snart kan hverdagen blive lidt mere enkel. Hvilken model passer dig bedst?

Våd- og tørstøvsugere med hurtig levering

En våd- og tørstøvsuger er god at have parat, f.eks. når hverdagen driller lidt. Noget som absolut ikke behøver at drille dig, er prisen på den nye våd- og tørstøvsuger. Vi lægger med andre ord vægt på altid at kunne tilbyde dig skarpe priser på alle varer, så når du gerne vil spare penge, kan du regne med os. Du kan ligeledes regne med Harald Nyborg, når du gerne vil have din våd- og tørstøvsuger meget snart. Der er nemlig ikke langt fra tanke til handling hos os, så du kan få tilsendt din nye hjælper med hurtig levering og inden længe komme i gang med at gøre hverdagen mere enkel.