Spande og baljer

Er du havemenneske, eller driver du dit eget hobbybrug? Så er spande og baljer nærmest ikke til at komme udenom. Vores spande og baljer kan anvendes i et utal af sammenhænge, ude som inde. Du finder modellerne i flere størrelser og former, så du kan vælge lige den, der matcher dit behov. Vi forhandler blandt andet den populære firkantede balje og murerbaljen. Sidstnævnte er i ekstra kraftig kvalitet og har forstærket bund. Så er der bare tilbage at tage arbejdshandskerne på. De mange andre varianter, du finder hos Harald Nyborg, kan du for eksempel anvende, når du samler æbler i haven. Eller når du skal fodre hestene med gulerødder. Der er nærmest ikke grænser for, hvad spandene kan anvendes til.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Materiale
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

Spande og baljer til diverse formål

Du vil ikke fortryde købet af vores robuste spande og baljer her på siden. Hvad enten du skal samle kartofler, rødbeder eller andre skønne rodfrugter fra resultatet af anstrengelserne i køkkenhaven, er vores baljer og spande virkelig praktisk at have ved hånden. Men grøntsager er bare en af de mange ting, du kan fylde i beholderne, som vi forhandler. Du kan også anvende spandene og baljerne inde i huset i forbindelse med dine dyr og meget mere. Produkterne fungerer ligeledes til industrielle formål. Find den model, der passer bedst til dit behov. Der er både forskellige størrelser og former at vælge mellem, så der skal nok være en, du kan få gavn af.

Spande og baljer fra Harald Nyborg

Udover at du snart får optimeret havearbejdet eller arbejdet i hobbybruget, kan du glæde dig over, at du finder dine nye spande og baljer til favorable priser her på siden. Læs evt. mere her på hjemmesiden. Når du handler hos os, får du derudover fordelen af en dejligt hurtig levering – så meget snart bliver det lidt lettere at gå i haven. Så er det bare at finde ud af, hvor stor en balje eller spand du har brug for, og hvilken form der er at foretrække i dit tilfælde.