Farve- og mørtelblandere

Det kan godt være, at vores blande/røremaskine ligner et forvokset piskeris, men det er altså ikke flødeskum, der skal laves med dette solide stykke værktøj. Nej, maskinen er derimod perfekt, når du vil blande mørtel. Og du får sågar to mørtelblandestave med i købet. I Harald Nyborgs udvalg af farve- og mørtelblandere finder du ligeledes din nye farve- og mørtelrører, som du kan sætte i boremaskinen og anvende til blanding af maling, fuge – og monteringsmasse. Men det er måske en større maskine, du skal have fat i? Du finder betonblanderen lige her i vores udvalg af farve- og mørtelblandere – den er er klar, når du vil blande beton, cement og mørtel. God arbejdslyst!

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (1)
  • (1)
Materiale
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

Betonblandere til cement og mørtel

Her hos Harald Nyborg finder du alt lige fra røremaskiner til betonblandere. Med disse kan du få blandet din beton og udført dit murerarbejde. Vi forhandler mange produkter inden for murerarbejde, hvoraf betonblandere bare er ét af dem. Derudover finder du naturligvis også andre fornødenheder som mursnore og spartler. Disse er begge nogle praktiske redskaber, som kan bruges i kombination med vores betonblandere. Dertil finder du også alverdens murerværktøj til dit projekt. Vores betonblandere kan bruges af private såvel som professionelle, da kvaliteten er i top. Trods den høje kvalitet tilbydes disse stadig til gode priser, som findes lige her.

Røremaskiner til maling

Skal du bruge en røremaskine til maling? I så fald er du kommet til det rette sted, da vi forhandler mange forskellige røremaskiner som bruges til netop dette. Du finder maskiner med flere blenderstave, eller kun en enkelt. Desuden kan disse købes som automatiske maskiner og manuelle. Så hvis du ikke har behov en automatisk røremaskine, kan du spare nogle penge ved at købe den manuelle. Til maling forhandler vi også produkter såsom tonepasta og lignende, så du med sikkerhed kan få dækket alle dine behov, når du handler hos os.