Borepatroner og forsatser

På denne side finder du et bredt udvalg af borpatroner og borepatronnøgler. Hos Harald Nyborg forhandler vi borepatroner i god kvalitet fra blandt andet Sonnenflex, Mitsutomo og Bosch. I udvalget finder du borepatroner i flere størrelser til forskellige boremaskiner. Vi tilbyder også praktisk tilbehør til boremaskinen. Se blandt andet vores borepatronnøgler, bøjelige akseler, vinkelforsatser, gummiskiver og gummibagskiver. Se vores store udvalg her på siden eller besøg os i vores butikker for at finde netop de borepatroner eller det tilbehør, som du har brug for. Du er også velkommen til at kontakte os på telefonnummer 63 95 95 95, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (1)
Brand
  • (1)
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

Store udvalg af borepatroner

Her på siden finder du vores store udvalg af tilbehør til elværktøj, og i dette tilfælde er det altså boremaskiner. Her kan man hurtigt komme ud for at mangle ting som borepatroner og forsatser, hvilket du heldigvis kan finde lige her på siden. Udvalget er stort, således du kan finde præcis hvad du går og mangler. Her finder du produkter såsom borepatronnøgler og borepatroner fra velkendte mærker. Størstedelen af vores borepatroner er fra Mitsutomo, hvilket er et yderst velkendt og anerkendt mærke. Hvad end det er skærekasse eller brækjern er der altid sund fornuft i at købe værktøj fra gode mærker. Disse garanterer nemlig en altid god kvalitet og holdbarhed.

Find forsatser til gode priser

Her finder du produkter inden for både borepatroner og forsatser. Udvalget er stort af begge, så hvis du mangler en af disse, er dette altså lige siden for dig. Inden for forsatser er udvalget faktisk særligt stort, da vi forhandler mange forskellige variationer af disse. Her kan vi anbefale en vinkelbitsforsats eller vinkelboreforsats. Det er blot nogle eksempler på de forsatser du finder her på siden. Mangler du derimod bor til din boremaskine kan det også findes her hos os. Tag et kig omkring her på siden, hvor de kan købes til konkurrencedygtige priser.