• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Støvsugere

Hos Harald Nyborg finder du et bredt sortiment af støvsugere i fantastisk kvalitet, så du nemt og effektivt kan jage støv og nullermænd på flugt. Vi har både større og mindre støvsugere, ligesom du her på siden også finder håndstøvsugere, poseløse støvsugere samt våd/tørstøvsugere. Udforsk Harald Nyborgs brede sortiment af støvsugere her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (7)
Spænding (V)
  • (6)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilken støvsuger skal man vælge?
    Det kommer an på dit behov - og typisk har du brug for flere støvsugere til dit hjem. Har du brug for en lille og let støvsuger med god sugeevne, en håndstøvsuger eller søger du nærmere en poseløs eller ledningsfri støvsuger, så det bliver lidt nemmere? Husk også et HEPA filter, hvis du vil have et godt indeklima.
  2. Hvad betyder watt i en støvsuger?
    Antallet af watt i en støvsuger fortæller, hvor meget energi støvsugeren bruger. Ofte kan en støvsuger med meget watt bruge meget unødvendig energi, der blot bliver til varme i støvsugeren. Derfor bør man gå efter rengøringsevne frem for watt.

Støvsuger til hurtig og effektiv rengøring

En rengøring skal gerne være så effektiv og grundig som muligt, hvormed et flot og tilfredsstillende resultat opnås. Heldigvis fører vi hos Harald Nyborg et varieret udvalg af støvsugere, der alle bidrager til, at rengøringen udføres nemt og effektivt. Vi forhandler støvsugere til forskellige behov – se eksempelvis nærmere på vores poseløse modeller eller vores ledningsfri modeller, der gør rengøringen simpel og problemfri. Hvis du gerne vil have en god hjælper parat til mindre opgaver, kan en håndstøvsuger være smart at investere i, hvorimod en stille model kan tiltale dig, der helst vil være foruden støvsugerens støj. Udforsk Harald Nyborgs brede sortiment af støvsugere her på siden.

Ledningsfri støvsuger, poseløs støvsuger og håndstøvsuger

Med en støvsuger fra Harald Nyborg er du garanteret god kvalitet, effektivitet og ikke mindst gode priser. Vi har et bredt sortiment af støvsugere til forskellige behov. Eksempelvis finder du på denne side ledningsfri støvsugere, hvormed du slipper for at skifte stikkontakt, når du skal rengøre hele huset. Ligeledes finder du her på siden poseløse støvsugere, hvormed du slipper for besværet med at skifte pose samt udgiften til nye poser. Et andet praktisk valg er en våd/tørstøvsuger, som er alletiders til rengøring af bilen, terrassen, haven, garagen eller værkstedet, hvor den tager hånd om de mere krævende opgaver. Mulighederne er mange og valget er dit. Har du brug for en fejekost, gulvmoppe eller lignende, så tag et kig på vores rengøringsartikler. Og du kan også købe støvsugerposer og HEPA filtre til din støvsuger hos os.