GPS tracker

Hvis du godt kan lide når der er styr på sagerne, vil en GPS tracker helt sikkert være et produkt for dig. Som en bonus bestemmer du helt selv, om det er din bil, din taske, dit værktøj eller måske dit nøglesæt, som du gerne vil have tracker på. Det er måske særligt velegnet til dig, der ofte glemmer hvor du har lagt dine ting, eller til dig, der har dit eget værksted derhjemme. Med en GPS-tracker slipper du for at skulle bruge dyrebar tid på at lede efter dit udstyr, fordi du altid har det fulde overblik over, hvor tingene befinder sig.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan virker en gps tracker?
    En GPS tracker er baseret på et GPS-systemet koblet op på satellitter, som kredser i 20.000 kilometers højde rundt om Jorden. Når GPS'en i din enhed skal finde ud af, hvor den er, opfanger den en besked fra satellitten, som fortæller hvor enheden befinder sig.
  2. Hvad kan en gps tracker bruges til?
    En gps tracker kan bruges til at spore en enhed. Det kan være en båd, bil, cykel eller noget helt andet. En gps tracker kan ligeledes bruges til at spore ens færden i fx et ur eller en mobiltelefon.

Gør hverdagen nemmere med en GPS tracker

Det er altid på de mest travle dage, at vi ikke kan finde de ting, vi har brug for. For eksempel om morgenen, når man har sovet over sig og nøglebundtet ikke er til at finde. GPS trackeren er netop designet til hverdagssituationer til disse, hvor du nemt og hurtigt kan spore dig frem til, hvor dine ting har gemt sig. Med hjælp fra GPS-satellitter, bruge trackeren en række signaler til at bestemme positionen på din genstand og sender så denne lokation direkte til dig. Hvis du rejser meget, kan en GPS tracker også være en god sikkerhed at have på sin kuffert i lufthavnen, så du aldrig skal være i tvivl om, hvorvidt kufferten er blevet checket ordentligt ind.

Spar tid og udgifter med en GPS tracker

Der er ingen tvivl om, at GPS trackeren er en værdifuld ressource, både i forhold til at spare tid, bekymringer og i nogle tilfælde helt unødvendige udgifter. Det kan eksempelvis være, at du har et firma, hvor dyre værktøjer og maskiner sendes rundt omkring i landet. Her kan det være rart altid at have det fulde overblik over, hvor og hvornår udstyret er i brug, så I både undgår at skulle bruge tid på at finde ud af, hvor udstyret befinder sig, og ligeledes slipper for at udstyret forsvinder på rejsen, så I er nødt til at købe nyt. GPS trackeren er altså et produkt, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge og uanset hvilken branche du arbejder i.