Samlemuffer

Hvis du leder efter samlemuffer til samling af ledninger og kabler, er du kommet til det rette sted. Hos Harald Nyborg finder du blandt andet samlemuffer på række, men vi er selvfølgelig også leveringsdygtige i de enkelte varianter. Og når du står og mangler den dobbelte samlemuffe, er Harald Nyborg naturligvis også parat til at hjælpe. Før du får set dig om, har du dine nye samlemuffer, for vores levering er hurtig som lynet. Så inden længe kan du komme videre med arbejdet god arbejdslyst herfra! Husk i øvrigt, at vores priser her på siden naturligvis er i bund, så dit humør til gengæld kan ryge helt i top.

Læs mere
produkter
Du har set 9 af 9 total
Du har set 9 af 9

Samlemuffer til samling af ledninger

Med samlemuffer får du muligheden for at samle ledninger. De kan bruges til både installationskabler og almindelige løse ledninger, og udgør et effektivt produkt til netop dette. Samlemuffer er nemlig super praktiske, men også prisvenlige. Hvis du allerede har kabelbindere og kabelclips, men mangler samlemuffer, er du altså kommet til det rette sted. Vi forhandler nemlig et bredt sortiment af samlemuffer, som med sikkerhed vil dække de behov du måtte have. Desuden kan disse købes til nogle særdeles konkurrencedygtige priser lige her hos Harald Nyborg.

Mange typer samlemuffer

Her på siden finder du mange typer samlemuffer med forskellige egenskaber. Vi forhandler nemlig alt lige fra de helt almindelige til modeller med fjedersamlemuffer og klemrækker. Desuden kan vores samlemuffer købes til flere en eller flere ledninger. Det er muligt at købe samlemuffer som passer til helt op til 5 ledninger. Dertil forhandles de også i forskellige mængder. Køber man en stor pakke med f.eks. 100 stk. kan man spare nogle penge per stk., hvilket er praktisk hvis man skal bruge flere. Samtidig kan du også sagtens købe de mindre pakker, som endda også forhandles til fornuftige priser.