• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Volierenet

Måske synes du, at undulaten kunne trænge til mere plads. Eller også vil du gerne nyde synet af mange forskellige, farvestrålende og flotte fugle hjemme i din egen have. Bare rolig – din drøm om en voliere er tæt på at blive til virkelighed. Hos Harald Nyborg finder du mange forskellige volierenet, så du kan få din voliere lige, som du ønsker. Men vores net kan anvendes i flere andre sammenhænge. Brug det til afskærmning af unge træer og planter eller til ventilationsåbninger og indsugninger. Eller overvejer du at give dit barn et kæledyr? Så er et volierenet også smart at have ved hånden – flere af vores net kan nemlig benyttes til bure og indhegning af mindre dyr, for eksempel hamster og kanin, hvor vi også sælger deciderede bure til kaniner og andre produkter til dine kæledyr.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (3)
Materiale
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Volierenet til fugle, ventilation og mere

Når du er på udkig efter et volierenet, er det bare at tage et kig på denne side. Her bliver du præsenteret for net i forskellige længder og højder og i forskellige maskemål. Skal du f.eks. bruge et volierenet, hvor maskerne er 6 mm eller 13 mm? Og skal længden være 5, 10 eller 25 m? Og hvad med højden – 60 cm, 90 cm eller noget helt tredje? Vi håber, at vi kan tilbyde dig lige netop den model, som du søger, så du snart kan komme i gang med din voliere, afskærmning af ungtræer eller sikring af ventilationsåbninger – eller en af de andre ting, som vores praktiske net på siden her kan anvendes til. Mangler du et mere vedvarende hegn om din have, så tag et kig på vores komposithegn.

Volierenet til lave priser

Du er godt på vej til at finde det volierenet, som kan bringe dig tættere på færdiggørelsen af din voliere. Og der kommer ikke til at gå lang tid, før du kan påbegynde byggeriet, takket være vores hurtige levering. Når du handler hos os, er der ikke langt fra tanke til handling. Glæd dig også over at gøre en rigtig god handel, når du køber dit volierenet hos Harald Nyborg. Du kan selvfølgelig også undersøge vores mange praktiske net nærmere og finde den model, der passer bedst til dit projekt.