Herrecykler

Er du på udkig efter en god, praktisk herrecykel til en fornuftig pris? Så er du landet det helt rette sted. Hos Harald Nyborg forhandler vi nemlig en lang række herre- og damecykler til fornuftige priser. En god herrecykel gør din hverdag lettere og skaber god mulighed for frisk luft, daglig motion og en masse frihed. Find den helt rette herrecykel til dine behov hos Harald Nyborg.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (1)
Farve
 • (1)
Gear (antal)
 • (1)
Køn
 • (1)
Materiale
 • (1)
Højde cykelstel (cm)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er forskellen på en dame og en herrecykel?
  Stangen. Der har altid været tradition for en høj stang på herrecykler. Stangen på en damecykel er lav, så kvinder, der har fx kjole på, nemt kan komme op på cyklen.
 2. Hvorfor er der stang på en herrecykel?
  Da designet på herrecyklen, med den høje stang, giver en større stabilitet, er det muligt at benytte sig af langt mindre dimensioner i rørene, som udgør cyklens ramme og derved holde cyklens samlede vægt nede.

Herrecykler i topkvalitet

Hos Harald Nyborg forhandler vi herrecykler i høj kvalitet og i fornuftige prisklasser. Vi har et bredt udvalg af herrecykler fra både Busetto og Greenfield, som findes i forskellige størrelser, modeller og farver og som alle har en super funktionsdygtig kvalitet. Vores store udvalg af herrecykler gør det lettilgængeligt for dig at finde en herrecykel, der matcher netop dine behov og ønsker. Har du brug for en sporty cykel eller blot en klassisk herrecykel? Blandt vores udvalg kan du blandt andet finde en lækker sporty 28” trekkingcykel fra Greenfield i et stilrent design eller en klassisk herrecykel fra Busetto med komfortabel gelsadel, syv gear og ergonomisk greb.

Cykeltilbehør til din herrecykel

Vi går aldrig ned på kvalitet, heller ikke når det kommer til vores herrecykler og øvrige cykelprodukter. Når du har fundet din drømmecykel, kan du med fordel udforske vores store sortiment af cykeltilbehør og -udstyr, så din nye cykel står knivskarpt på både udseende og sikkerhed. Hos Harald Nyborg ønsker vi selvfølgelig at bidrage til din sikkerhed under cykelture, og derfor forhandler vi også et bredt sortiment af praktisk kvalitetstilbehør til din herrecykel. Blandt vores sortiment finder du blandt andet cykelhjelme, cykelpleje, cykellygter og -reflekser, kæder og kædeskærme og meget andet, der bidrager til sikkerheden på din vej. Udover din egen sikkerhed kan du med fordel også øge din herrecykels sikkerhed ved at købe en god cykellås, så du undgår tyveri.

Overvejer du at købe en elcykel?

Se vores udvalg af el-herrecykler til lave priser.