• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 44,-

Øvrige møbler

Velkommen til Harald Nyborgs udvalg af øvrige møbler. Her finder du en række praktiske møbler samt reservedele til dine møbler. Du kan tage et kig på varer som f.eks. taburetten og klapbordet til din næste fest. Og nu vi er ved det, der kan klappes sammen, har du også mulighed for at anskaffe dig en komfortabel gæsteseng via denne side. Så skal din søster ikke tage liggeunderlag eller lignende med næste gang, hun overnatter hos dig. Det kan også være, at du har dårlig samvittighed over at rulle kontorstolen hen over det fine trægulv gang på gang – så kan du evt. se nærmere på stoleunderlaget, der ligeledes er perfekt, hvis du vil gøre det lettere at bruge kontorstolen på gulvtæppet.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (1)
Farve
  • (2)
  • (1)
Højde
  • (1)
Materiale
  • (2)
Bredde
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

Møbeltilbehør til lave priser

Her på siden har vi samlet forskelligt møbeltilbehør, som kan have interesse for dig. Vores varer har altid en høj kvalitet, og vi gør alt for at holde vores priser helt i bund. Derfor tilbyder vi også prisgaranti, så du kan være sikker på ikke at betale for meget hos os. Blandt vores møbeltilbehør er for eksempel vores klapbord, som er ideelt til festlige lejligheder, hvor du skal have plads til at dække op til mange mennesker. Bordet kan også benyttes som arbejdsbord og kan nemt klappes sammen og opbevares på næsten ingen plads, når du ikke skal bruge det. Udforsk dette og vores andet møbeltilbehør her på siden.

Al møbeltilbehør fra Harald Nyborg

Her på siden vil vi gerne præsentere dig for nogle gode tilbud på møbeltilbehør fra Harald Nyborg. For eksempel kan du finde vores praktiske foldbare taburet i sølv og sort, som er ideel til større fester, hvor funktionalitet og praktik kommer først. Hvis festgæsterne gerne vil overnatte, har vi også råd for det. Du kan for eksempel se på vores sammenklappelige gæsteseng med lamelbund, som fylder minimalt, når den bliver klappet sammen. Det gør det lettere at have overnattende gæster uden megen pladsbrug. Derudover tæller vores møbeltilbehør også stoleunderlag, så du ikke får skræmmer fra rullestole på dit gulv. Se al vores møbeltilbehør lige her på siden.