• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Elhøvle

Her på siden finder du vores store sortiment af elhøvle til lave priser. Vi tilbyder brugervenlige elhøvle i høj kvalitet fra blandt andet Ford og Bosch. I vores udvalg finder du elhøvle med funktionelle detaljer, som letter dit arbejde. Se blandt andet vores høvle med forskellige låseknapper, justeringsknapper eller udsugningsudgang. Hos Harald Nyborg kan du også finde ekstratilbehør, drivremme, høvlejern og høvlejernsæt i forskellige størrelser. Tag et kig rundt i vores store udvalg her på siden eller kør ind forbi din nærmeste Harald Nyborg-butik, hvor du helt sikkert kan finde den elhøvl, som du mangler.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
  • (1)
Energikilde
  • (1)
Spænding (V)
  • (1)
Serie til mærke
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Stort udvalg af elhøvle

Her hos Harald Nyborg har vi et kæmpe udvalg af elhøvle, så du nemt kan finde det produkt du står og mangler, når det kommer til elhøvle. Du kan for eksempel finde et høvlejernssæt med 2 huller, som har en størrelse på 210, mm eller du kan finde et høvlejernssæt med 6 huller, der også har en størrelse på 210 mm. Hvis det ikke er et høvlejernssæt du står og mangler, men i stedet er en drivrem til en elhøvle, så har vi også det. Når det kommer til vores udvalg af el-værktøj, forhandler vi også bænkslibere, fliseskærere og varmepistoler, hvor du for eksempel kan bruge varmepistolen til fjernelse af maling.

Elhøvle til lave priser

De elhøvle du finder hos os, er produkter, hvor kvaliteten er i top. Men selvom du får et suverænt produkt, fås produktet til en lav pris. På den måde er du garanteret, at de produkter du køber hos os er super funktionsdygtige. Derfor vil det være dumt at gå ned på elhøvle, hvis det er det du står og mangler.