Skralde- og gaffelnøgler

Hos Harald Nyborg kan du købe skraldenøgler og gaffelnøgler til gode priser. Vi tilbyder et stort udvalg af skraldenøgler, gaffelnøgler og stjernenøgler i mange størrelser, til at løsne og spænde bolte eller møtrikker på alt fra møbler til biler. I vores udvalg finder du gaffelnøgler i høj kvalitet, fra blandt andet Bahco og Mitsutomo. Du kan også tage et kig på vores praktiske ringskraldesæt og gaffelnøglesæt, som indeholder skraldenøgler i flere fosrkellige størrelser, og som leveres i praktiske værktøjsholdere. På den måde får du et nøglesæt der rækker bredt, og hvor du altid har et stykke værktøj, der passer til netop den møtrik du har brug for at spænde eller løsne. Se udvalget her på siden og bestil nøglerne online med hurtig levering.

Læs mere
produkter
Du har set 26 af 26 total
Du har set 26 af 26

Køb dine gaffelnøgler i sæt

Når man bruger gaffelnøgler er det sjældent tilstrækkeligt med en enkelt. Derfor anbefaler vi at man har lidt forskellige størrelser, så de altid kan bruges til deres respektive formål. Heldigvis er det muligt at købe gaffelnøgler i sæt, hvor du får en bred vifte af størrelser. Samtidigt betyder det, at prisen for hver gaffelnøgle sænkes. Det skyldes, at man køber et komplet værktøjssæt, hvor det hele indgår. Dertil er det også nemmere at organisere, fordi man får dem leveret i en organiseret boks.

Gaffelnøgler i mange størrelser

Kendetegnet ved gaffelnøgler er, at hver enkelt har en størrelse, der ikke kan ændres. De står således i kontrast til en topnøgle eller en stiksav hvor det er muligt at skifte hovedet ud. Ikke desto mindre er gaffelnøglen stadig praktisk, og kræver blot at man har lidt forskellige størrelser liggende. Heldigvis forhandler vi et bredt udvalg af gaffelnøgler i forskellige størrelser. De kan eksempelvis købes i størrelserne 10 mm, 11 mm og 23 mm. Desuden kan de altså købes både enkeltvis og i sæt. I mange tilfælde vil et sæt give mest værdi for pengene, men hvis man kun mangler en enkelt gaffelnøgle, er det altså også muligt at købe dem enkeltvis.