Sortimentsbokse

Er du typen, der bliver glad helt nede i maven, når hver lille ting ligger pænt på sin plads? Det er i hvert fald praktisk at have et opbevaringssystem til skruer og andre små værktøjsdele – de små dele kan let falde på gulvet eller blive væk blandt de større stykker værktøje. Heldigvis har vi et bredt udvalg af sortimentsbokse. Du finder eksempelvis modellen med hele 25 rum. Men du skal måske ikke bruge så mange? Så er sortimentsboksen med 14 rum en mulig løsning. Vi forhandler desuden flere sortimentsæsker med håndtag og fleksibel ruminddeling. Vi kan ligeledes klare hobbyboksen til dine perler og syting. Boksen er i klare farver, så hvis du trænger til lidt liv på værkstedet, er denne model også et oplagt valg til skruerne.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (5)
  • (4)
Materiale
  • (2)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 9 af 9 total
Du har set 9 af 9

Sortimentbokse i mange størrelser

Her på siden finder du mange forskellige sortimentbokse. Nogen er meget store, mens andre er ganske små og passer i en værktøjskasse. Valget heraf afhænger naturligvis meget af hvad den skal bruges til. Hvis du skal bruge den til mange forskellige småting, er det essentielt med god plads og mange rum. Således kan du have mange forskellige typer skruer, søm, eller andet småt værktøj. Lige meget hvilken du vælger kan du købe den velvidende du får en god kvalitet, hvor der ikke gået på kompromis med pris.

Køb sortimentbokse med mange egenskaber

Når man skal købe en sortimentboks er det vigtigt man vælger den helt rigtige. Der skal nemlig være plads til alle de småting du måtte have. Så hvis du har mange forskellige skruer og søm, skal der også være mange rum til disse. Ligeledes hvis du har mange topnøgler eller lignende småt værktøj, så skal sortimentboksen indeholde større rum. Heldigvis er mange af vores sortimentbokse lavet således man selv kan gøre rummene større, ved at fjerne fordelerene. Det er nemt og betyder samtidig at du får en alsidig boks som kan bruges til at opbevare mange ting – og mange forskellige ting.