Fugebånd og tætningslister

Velkommen til vores udvalg af fugebånd og tætningslister. Her finder du små produkter, der ikke fylder meget, men som hurtigt får en enorm betydning. Det gælder blandt andet den selvklæbende og energibesparende tætningsliste. Listen er energibesparende, da den holder kulde, træk og fugt ude – spar på varmeregningen og undgå derudover at gå og småfryse i dit eget hjem. Brug listen til døre og vinduer – så kan du snart sætte stearinlys i vinduet uden at skulle se på en flamme der blafrer som følge af træk. Vi forhandler også fugebunden, der er let at placere i fugen, og som er varmeisolerende – udvalget rummer mange forskellige mål, så vi tror, at du finder den rette.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (4)
  • (4)
Brand
  • (8)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

Tætningslister til gode priser

Hvis du mangler nogle tætningslister til gode priser, er du kommet til det rette sted. Hos Harald Nyborg forhandler vi nemlig tætningslister til nogle særdeles konkurrencedygtige priser, hvor vi ikke er gået på kompromis med kvalitet. Med tætningslister af god kvalitet har man muligheden for at tætte vinduer og døre, og derved opnå et formindsket energiforbrug, da man jo får mindre brug for sin brændeovn, hvis varmen holdes inde. På den måde er der faktisk penge at spare, ved at købe tætningslister fra os. Det betyder nemlig at ens elregning bliver mindre, og samtidig er det også bedre for miljøet. De rigtige tætningslister er dermed klart en god investering for din bolig.

Tæt din bolig

Der er utroligt mange fordele ved at tætte din bolig yderligere. Det betyder du kan spare masser af penge på elregningen, da energiforbruget mindskes. Samtidig giver det også en mere jævn varme i din bolig, da den ikke siver ud gennem døre og vinduer. Det betyder altså at man får mindre behov for panelradiatorer, varmepumper eller varmeblæsere, hvis det er noget du bruger. Det kan jo være forfærdeligt at fryse, hvilket du heldigvis kan glemme alt om med vores tætningsprodukter. Tag et kig på vores tætningslister og fugebunde lige her på siden.