Cykelpleje

Pas godt på din cykel, så du undgår dyre reparationer og den holder i mange år. Her finder du gode produkter, der hjælper dig med cykelpleje og løbende vedligeholdelse af din cykel.

Læs mere
produkter
Du har set 13 af 13 total
Du har set 13 af 13

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan rengør og vedligeholder jeg min cykel?
    Du forlænger din cykels levetid, hvis du regelmæssigt rengør og vedligeholder den. Start rengøringen med at fjerne løst snavs og støv med en blød børste. Vask derefter med varmt vand tilsat en mild sæbe eller cykelrens. Brug en svamp eller en blød klud. Skyl derefter med rent vand og tør cyklen af med en tør klud. Ved den løbende vedligeholdelse af din cykel, bør du også rense og oliere kæden, kontrollerer dine dæk og bremseklodser, samt kontrollere skruer og møtrikker.
  2. Hvor ofte skal en cykel til service?
    Det afhænger af en række faktorer, såsom hvor ofte cyklen bruges, terrænet den køres på, og hvordan den opbevares. Generelt anbefales det dog at få en cykel serviceret mindst en gang om året. Hvis cyklen bruges hyppigt og udsættes for hårdt terræn, kan det være nødvendigt at få den serviceret oftere. Det er også en god idé at få cyklen serviceret, hvis du oplever problemer med bremser, gear eller andre dele, som du ikke selv kan løse.

Produkter til vask og pleje af cykel

Med regelmæssig cykelvask og pleje, holder du din cykel godt kørende længere. Her i kategorien finder du flere produkter, der kan være nyttige til at vedligeholde en cykel og forlænge dens levetid. En god kædeolie smøres på kæden for at forhindre rust og slitage. Et affedtningsmiddel bruges til at fjerne snavs og fedt fra cyklens dele, såsom kæde, gear og bremser. En cykelrens er et rengøringsmiddel, der er specielt formuleret til at rense cyklens ramme, hjul og andre dele. Fedt bruges til at smøre lejer, gevind og andre bevægelige dele på cyklen. Har du også brug for en god cykelpumpe til at vedligeholde cyklens dæktryk og dermed forbedre kørselsoplevelsen og sikkerheden finder du vores kategori med cykelpumper her.