• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 44,-

Altanmøbler og øvrige havemøbler

På denne side finder du vores brede sortiment af havemøbler, der kan bruges på altanen, udestuen eller andre mindre rum. Hos Harald Nyborg har vi samlet et stort udvalg af flotte havemøbler, og du finder derfor både solsenge, borde, stole, hængekøjer, parasoller, loungemøbler og cafésæt. Vi ved, at der kan være stor forskel på om man skal indrette et stort udendørsareal i form af en have eller gårdsplads, eller man skal bruge mindre havemøbler, der egner sig til en lille altan i storbyen. Derfor har vi sørget for at have et udvalg, som passer til ethvert formål. Gå på opdagelse på siden, og find frem til dine egne favoritter. Har en større have, så se alle havemøbler her.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
 • (2)
Højde
 • (1)
 • (1)
Længde
 • (1)
Materiale
 • (1)
 • (2)
 • (1)
Størrelse
 • (1)
 • (1)
Bredde
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilke havemøbler kan jeg have på altanen?
  På en altan kan det ofte knibe med pladsen, så derfor er det en god idé at købe havemøbler hertil, der ikke fylder meget. Her kan du eksempelvis vælge at købe en lille metalreol eller et metalbord, hvorpå du kan sætte planter og krydderurter, der bidrager til en hyggelig atmosfære.
 2. Hvilke havemøbler kan jeg have i haven?
  I haven er der ofte god plads til havemøbler, hvori man kan nyde det gode vejr. I haven vil vi derfor anbefale at udnytte pladsen med et rigtig godt havemøbel, som man kan slappe godt af i. Her er en hængekøje, en hængesofa eller en stor solseng for to personer rigtig gode bud.

Nyd sommertiden på altanen eller udestuen med de rette møbler

Udetid er værdifuld for mange. Haven, terrassen, altanen eller udestuen er nemlig det perfekte sted at lade op, takket være den friske luft og de skønne omgivelser. Apropos skønne omgivelser, kan disse hurtigt udnyttes til fulde med de helt rette havemøbler, der passer til små rum, for eksempel med den lækre loungestol og puf, der er med til at give et afslappet og uhøjtideligt udtryk.

Gør en god handel, når du køber møbler til haven, terrassen eller altanen

Hos Harald Nyborg forhandler vi selvfølgelig de havemøbler du har brug for, til dine hyggelige hverdagsaftner i haven, på terrassen eller altanen.  Vil du derimod gerne skrue op for den festlige stemning, er du ligeledes kommet til det rette sted. Du finder forskellige smarte havemøbler og tilbehør til de sjove stunder, alt sammen til fornuftige priser – og husk, at vi har prisgaranti! Se for eksempel nærmere på en af vores kølemuligheder, såsom køleboksen, der endda også kan bruges som en ekstra stol. Forestil dig gæsternes udtryk, når du letter på stolens top og tryller iskolde drikkevarer frem. Hvis der er brug for endnu flere siddepladser, anbefaler vi bænken, som kan foldes sammen og derfor er nem at opbevare mellem dine festlige arrangementer. Og skal stemningen være helt i top, så køb eller lav noget hyggeligt indretning, fx et par dekorative krukker eller planter.