Havemøbler
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Øvrige havemøbler

På denne side finder du vores brede sortiment af havemøbler fra blandt andet Keter og Sunsha. Hos Harald Nyborg har vi samlet et stort udvalg af flotte havemøbler, og du finder derfor både solsenge, borde, stole, hængekøjer, parasoller, loungemøbler og cafésæt, foruden alt inden for markiser, pavillonerhynder og hyndebokse. Vi ved, at der kan være stor forskel på om man skal indrette et stort udendørsareal i form af en have eller gårdsplads, eller man skal bruge mindre havemøbler, der egner sig til en lille altan i storbyen. Derfor har vi sørget for at have et udvalg, som passer til ethvert formål. Gå på opdagelse på siden, og find frem til dine egne favoritter.

Læs mere
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

Vi har havemøbler til din værdifulde havetid

Havetid er værdifuld for mange. Haven er nemlig det perfekte sted at lade op, takket være den friske luft og de skønne omgivelser. Apropros skønne omgivelser, kan disse hurtigt udnyttes til fulde med de helt rette havemøbler. Måske har du lige fået lagt dekorative træfliser, som giver terrassen, havestien eller et tredje sted et særligt varmt og indbydende look. Dette kan optimeres endnu mere, for eksempel med den lækre loungestol og puf, der er med til at give terrassen et afslappet og uhøjtidligt udtryk.

Gør en god handel, når du køber møbler til haven, terrassen eller altanen

Hos Harald Nyborg forhandler vi selvfølgelig de havemøbler du har brug for, til dine hyggelige hverdagsaftner i haven, på terassen eller altanen.  Vil du derimod gerne skrue op for den festlige stemning, er du ligeledes kommet til det rette sted. Du finder forskellige smarte havemøbler og tilbehør til de sjove stunder, alt sammen til fornuftige priser – og husk, at vi har prisgaranti! Se for eksempel nærmere på en af vores kølemuligheder, såsom køleboksen, der endda også kan bruges som en ekstra stol. Forestil dig gæsternes udtryk, når du letter på stolens top og tryller iskolde drikkevarer frem. Hvis der er brug for endnu flere siddepladser, anbefaler vi bænken, som kan foldes sammen og derfor er nem at opbevare mellem dine festlige arrangementer.