Save, Håndsave og nedstrygere

Hos Harald Nyborg finder du altid et stort udvalg af håndsave og nedstrygere fra en række forskellige mærker af høj kvalitet, blandt andet Bahco, Irwin Industrial, Jack, Iwrin Jack, Viking, Stanley og Mitsutomo. Uanset hvilke opgaver du skal bruge din nye sav til, har vi et bredt udvalg af håndsave, som altid er fremstillet i en professionel kvalitet, og som er gode til at save i alle former for træbaserede materialer, eksempelvis kløve, spånplader og krydsfinér. Hos Harald Nyborg kan du ligeledes finde et udvalg af bøjlesave, hvortil du altid kan købe ekstra klinger, hvis den oprindelige klinge skulle blive sløv. Tag et kig rundt i vores store udvalg, hvor du let kan finde en sav, der passer til præcis dine behov.

Læs mere
produkter
Du har set 26 af 26 total
Du har set 26 af 26

Håndsave til træmaterialer

Der findes flere typer save, hvor ikke alle er til træ. Man kan altså købe save som fungerer til savning af træmaterialer, metal og endda plastik. Hos Harald Nyborg forhandler vi save, der fungerer til alle disse materialer, så du med sikkerhed kan finde den sav, der matcher dine behov. Særligt vors udvalg af håndsæve til træ er stort, og kan tilmed købes fra yderst velkendte mærker – herunder håndsave af mærkerne Bahco og Mitsutomo, som garanterer at du får en god kvalitet. Desuden forhandler vi økser og værktøjssæt i samme mærker, som du måske allerede ejer, eller kan købe og drage god nytte af.

Bøjlesave og tilbehør

Bøjlesave bruges til samme formål som en almindelige sav, men er alligevel lidt mere praktiske. I mange tilfælde vil du opleve, at formen på bøjlesave gør dem lettere at håndtere, og at du derfor bliver mindre træt i hånden, når du saver. Vi anbefaler derfor særligt bøjlesaven til de store opgaver, selvom det selvfølgelig også er et spørgsmål om præferencer. Desuden forhandler vi mange andre produkter til bearbejdning af træ, såsom slibepapir og skrabere, så du altid kan finde det du mangler, til den opgave du måtte stå foran.