Bajonetsavklinger

Se vores store udvalg af bajonetsavklinger her på siden. Vi forhandler bajonetsavklinger til gode priser fra kendte kvalitetsmærker, heriblandt Mitsutomo, Viking og AEG. I udvalget finder du bajonetklinger i mange længder og størrelser, som passer til forskellige bajonetsave. Vi tilbyder også både fine og grove bajonetsavklinger med forskellige tandafstande til savning i træ, metal, plastik, mursten eller beton. Hos Harald Nyborg finder du også forskellige bajonetsavklingesæt med flere savklinger til forskellige formål. Med et klingesæt er du dermed altid sikret at kunne lave skarpt og præcist skærearbejde i mange forskellige materialer. Se vores udvalg her på siden for at finde de bedste savklinger til din bajonetsav og dine behov.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
  • (15)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 16 af 16 total
Du har set 16 af 16

Bajonetsavklinger i mange størrelser

Her finder du et stort sortiment af bajonetsavklinger til bajonetsave. Disse kan købes i forskellige længder, bredder og med diverse antal tænder. Dertil er det også muligt at købe sæt, hvor man altså får alt hvad man skal bruge. Vores bajonetsavklinger kommer i størrelser som 150 mm, 235 mm og 250 mm. Det er blot nogle af de mange størrelser du finder vores klinger i. Fælles for dem alle er at de passer specifikt til bajonetsave og vil med sikkerhed også passe til din. Så kan du komme i gang med at save på en langt mere effektiv facon end med en traditionel håndsav.

Køb klinger til bajonetsave i sæt

Hvis man til dagligt står overfor mange forskellige opgaver, er der god grund til at købe bajonetsave i sæt. Det gør sig i øvrigt gældende for det meste tilbehør til værktøj. Ligesom med bits til skruemaskiner kan man altså løbe klinger til bajonetsave i sæt. Det er smart, da man på den måde får alt hvad man skal bruge. Men får altså et bajonetsavklingesæt som kan bruges på en dynamisk arbejdsplads, hvor man aldrig ved hvad dagen bringer. Dertil kan de naturligvis også bruges af private, men kvaliteten heraf tillader særligt praktisk brug for professionelle.