• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Skærekasser

Hos Harald Nyborg forhandler vi et bredt udvalg af robuste skærekasser til lave priser. Vi tilbyder skærekasser i høj kvalitet fra kendte kvalitetsmærker som blandt andet Mitsutomo og Stanley. I udvalget finder du smarte skærekasser i både plast og træ med riller i forskellige savevinkler, som gør det muligt for dig at save præcist i de rette vinkler. Se f.eks. vores populære skærekasser til 90° savning og 45° højre- og venstresavning. Vi tilbyder skærekasser i mange forskellige størrelser, med forskellige antal riller, skærevinkler og med eller uden medfølgende sav. Læs meget mere om de forskellige skærekasser ved at klikke dig ind på de forskellige produkter herunder og find netop den skærekasse, der passer til dine saveopgaver.

Læs mere

Skærekasser til mange formål

Her hos Harald Nyborg har vi et kæmpe udvalg af skærekasser. Derfor er vi sikre på, at du kan få lige den skærekasse du står og mangler - og du er mere end velkommen til at kigge vores sortiment i gennem. Når det kommer til vores skærekasser - og håndværktøj generelt - får du her produkter af højeste kvalitet, hvilket gør dem endnu mere værd. Derfor kunne det også være en idé at kigge vores sortiment af håndværktøjer igennem. Det kunne være, at du står og mangler en boremaskine til et opsætte hylder, eller måske står du og mangler en limpistol, så du kan lime brætstykkerne sammen, når du er færdig med at skære. Find alt du skal bruge her hos Harald Nyborg. 

Skærekasser til lave priser

Hvad end der ligger til grund for, at du skal ud og købe en ny skærekasse, er du kommet til det helt rette sted - vi sælger nemlig vores skærekasser til lavee priser. Men selvom vi sælger produktet til lavee priser, er vi selvfølgelig ikke gået på kompromis med kvaliteten. Hos Harald Nyborg får du en skærekasse af højeste ydeevne, til en pris hvor alle kan være med.