Kiler og afstandsklodser

Her finder du kiler og afstandsklodser fra Harald Nyborg. Udvalget rummer kiler til opklodsning til når du bl.a. skal sætte dine nye dørkarme og vinduer i. Kilerne er robuste og nemme at arbejde med og bliver ikke påvirket af fugt, råd og svamp. De kan desuden bruges til afretning andre steder, hvor du har brug for perfekte lige linjer. Du finder også plastboksen med de rationelle afstandsbrikker samt styreklodserne til isætning af termoruder. Brug sidstnævnte til både bunden og siderne – og hvis du skal sætte en termorude i døren, er styreklodserne uundværlige, da ruden klodses over hjørne. Inden længe kan du glæde dig over ruder og dørkarme, som sidder lige i skabet – eller skulle vi sige lige i dørkarmen og vindueskarmen.

Læs mere
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

Kiler skaber bedre pasform

Hos Harald Nyborg kan du finde en mange forskellige slags kiler, som du kan bruge til at sætte i dørkarmen og vindueskammen. De bliver hverken påvirket af fugt, råd eller svamp. Så er du i hvert fald sikret, at du har kiler i din værktøjskasse næste gang du skal bruge en kile. Vi sælger derudover også andre produkter til byg og maling. Vi har f.eks. en masse slags skruer og hængelåse.

Afstandsklodser af plastik

Her på siden finder du afstandsklodser som er lavet af plastik, og tilmed kommer i opbevaringsbokse fremstillet i plastik. Brugen af plastik betyder, at du får nogle solide afstandsklodser, som endda kan købes til lave priser. Plastik er nemlig et godt materiale til dette brug, da det holder længe. På den måde kan du få alle dine behov dækket uden de store omkostninger. Så kan du få fyldt en flyttekasse med afstandsklodser, og har derved rigeligt til dit brug. Desuden forhandler vi også kiler i plastik, som indeholder de samme egenskaber i henhold til at være langtidsholdbare.