Gasslanger og -regulatorer

Hos Harald Nyborg finder du gasslanger og regulatorer til din gasgrill, udekøkken og til ukrudtsbrændere. Find det produkt, der passer til dit formål her. Se vores udvalg af gasslanger og regulatorer, og find det produkt, der passer til dit produkt.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er en gasregulator?
    En gasregulator er det apparat, du monterer ovenpå gasflasken, så du kan regulere gastrykket og tænde og slukke for gassen til din gasgrill. Der findes flere slags gasslanger og -regulatorer, og det er derfor vigtigt, at du finder det helt rigtige udstyr, der passer til netop din gasflaske.
  2. Hvor længe holder en gasregulator?
    En gasregulator kan have en levetid på flere år afhængigt af kvaliteten af produktet og hvor ofte den bruges. Det er vigtigt, at din gasregulator er i god stand, og at den ikke bærer præg af utætheder. Hvis du oplever, at din gasregulator er utæt, bør du udskifte den.

Gasslange eller regulator til grill, udekøkken eller gasbrænder

Når det gode vejr melder sin ankomst, er det bare med at komme ud og nyde det. At lave mad i det fri er en skøn del af oplevelsen. For at oplevelsen kan blive komplet skal dit udstyr naturligvis være i orden. Når du skal købe ny gasslange, skal du sikre dig, at slangen er kompatible med det produkt den skal bruges til. Til grill skal du fx sikre, at slangen har den rette længde og ikke er for lang, samt at koblingen på gasslangen og regulatoren passer sammen.

Mangler du værktøj til at skifte diverse dele på grillen, finder du det i vores kategori med håndværktøj her.