Gasslanger og -regulatorer

Hvis du har investeret i en gasgrill eller et udendørskøkken, kan det blive nødvendigt med gasslanger og regulatorer. Her på siden har vi samlet et udvalg af disse fra blandt andet Heatmax, Weber og Gazlines. En gasslange transporterer flydende gas som eksempelvis propan- eller butangas og anvendes både til industriel og privat brug, for eksempel til grill og udekøkkener, men også til ukrudtsbrændere. Tag et nærmere kig på vores udvalg inden for gasslanger og regulatorer, og find frem til det produkt, der passer til dit formål. 

Læs mere

Vi har gasslanger og regulatorer til din grill

Når det gode vejr melder sin ankomst, er det bare med at komme ud og nyde det. Som mange andre danskere er du sikkert en af dem, der elsker at mærke en let brise på dine bare arme, mens du lytter til fuglene og kigger på smukke grønne omgivelser. Denne nydelse kan du gøre endnu større, ved at tilberede din mad i det fri. Vælg for eksempel at tænde op for din grill, der med sin karakteristiske duft fortæller, at de lyse tider for alvor er kommet. Hos Harald Nyborg har vi alt du skal bruge, om det så er en regulator eller en glasslange til grillen – find disse produkter og meget mere i vores forskellige grillkategorier.

Lav et flot udekøkken med en gasslange fra Harald Nyborg

Har du længe drømt om et udekøkken, hvor du kan lave kogte kartofler eller grøntsager til din grillmad? Med et udekøkken får du endnu mere ud af det gode vejr og din dejlige have. Og måske har du endda krydderurter fra dit drivhus, som du kan plukke tæt ved udekøkkenet, så oplevelsen går op i en højere enhed. For at oplevelsen kan blive komplet harmonisk, har du selvfølgelig også brug for at udstyret er i orden. Så selvom det måske var dine fine restfliser eller en rustik vask, der gav dig ideen til et udekøkken, må ting som gasslanger og regulatorer også være på plads, inden du kan nyde dit flotte køkken fuldt ud.