• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Netværk, routere og wifi forstærkere

Hos Harald Nyborg er vi af den optik, at Wi-Fi og internet blot skal køre og fungere uden problemer og afbrydelser. Derfor forhandler vi routere og Wifi forstærkere i topkvalitet, så vores kunder altid vil opleve hurtigt, stabilt og godt Wi-Fi, der aldrig skuffer. Se vores store udvalg af alt inden for netværk her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (10)
Farve
 • (1)
 • (3)
Genopladelig
 • (1)
WiFi indbygget
 • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er en router?
  En router anvendes til at skabe et trådløst netværk i hjemmet eller på arbejdspladsen, og den sørger dermed også for, at din internetforbindelse fungerer og kører efter den hastighed, som du har aftalt med din internetudbyder.
 2. Hvordan kan jeg forstærke mit netværk eller WiFi?
  Driller dit netværk med dårligt signal og langsomt Wi-Fi? Så køb en smart WiFi forstærker, som også går under navnet WiFi repeater. Så forlænges det trådløse signal fra din router, så du opnår et mere stabilt og effektivt Wi-Fi signal, der spredes ud i alle hjemmets kroge.

Skab det bedst mulige netværk i hjemmet, på farten og på arbejdspladsen

Hos Harald Nyborg forhandler vi et bredt sortiment af varer inden for netværk, så vores kunder har de bedst mulige vilkår for at skabe en god, stabil og hurtig internetforbindelse. Blandt vores sortiment finder du selvfølgelig det grundlæggende redskab for god Wi-Fi, nemlig routere, der fås i mange forskellige varianter. Ydermere forhandler vi en række andre smarte redskaber som eksempelvis Plug and Play switch, Wi-Fi forstærkere og Wi-Fi adaptere. Med en Plug and Play switch kan du øjeblikkeligt udvide dine netværksforbindelser til flere enheder og med en Wi-Fi adapter kan du forvandle en computer med kablet internetforbindelse til et Wi-Fi hotspot. Super smart!

Router til et godt netværk

En router er en vigtig og afgørende faktor, når det kommer til en god trådløs netværksforbindelse. Derfor forhandler vi hos Harald Nyborg et fantastisk sortiment af gode routere, der sikrer trådløst netværk, stabilt og hurtigt Wi-Fi samt god dækning i hjemmet. Blandt vores udvalg af trådløse routere finder du routere med henholdsvis to, tre og fire eksterne antenner, der skaber optimal rækkevidde og giver en forbedring for modtagelse af 4G-signalet. Udover routere forhandler vi hos Harald Nyborg også mange andre praktiske ting inden for elektronik og netværk som eksempelvis USB-kabler og netværkskabler, som er til brug i netværk og til når der skal tilsluttes ADSL.