• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Brændekløvere


Skal der kløves brænde til vinteren, så finder du et udvalg af robuste og stærke brændekløvere her på siden. Vores brændekløvere og brændesave har kraftige motorer og stærke stålkonstruktioner, der sikrer et tilfredsstillende resultat. Harald Nyborg forhandler brændekløvere og højeffektive brændesave fra blandt andet Mitsutomo og Scheppach, foruden tilbehør til denne type havemaskiner i form af savbukke og krydskiler. Det kan godt betale sig at have det rette udstyr ved hånden, hvis arbejdet skal udføres hurtigt, nemt og effektivt. Det gælder i høj grad også kløvning af brænde, og i den anledning deler en krydskile fra Scheppach stammen i fire dele, imens den sammenklappelige savbuk fra Mitsutomo holder styr på stammen undervejs i arbejdet.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (1)
 • (1)
 • (4)
Energikilde
 • (5)
 • (1)
Tæthedsklasse (IP)
 • (1)
Materiale
 • (4)
 • (1)
Spænding (V)
 • (3)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken brændekløver er bedst?
  Det kommer meget an på omfanget af projektet. Her på siden har vi nogle gode bud fra bl.a. AL-KO, Grouw og Scheppach. Se udvalget inde på siden.
 2. Hvad er forskellen på en brændekløver og en brændeflækker?
  En brændekløver er i dag en større maskine, som er el eller benzin drevet. Den kløver brændet på en hurtig, nem og effektiv måde. Brændeflækker er en betegnelse for et mere manuel stål værktøj, som deler et stykke brænde i to.

Vi har brændekløvere i topkvalitet – til dig, der gerne vil bruge din tid på det væsentlige


Da du i sin tid drømte om at få brændeovn eller havepejs, var det sikkert ikke tanken om brændekløvning, der lokkede. Det var nok snarere en drøm om masser af varme, atmosfære og hyggelig knitren. Hvis du vil forbinde din brændeovn eller havepejs med dejlige stunder fremfor med hårdt arbejde, er der heldigvis hjælp at hente lige her. Du kan f.eks. se nærmere på den transportable og robuste brændekløver med trinløs indstilling af cylindervandring. Men vi forhandler også den kraftfulde brændesav – hvad passer bedst til dit behov? Du finder ligeledes din nye savbuk hos os. Savbukken er et højeffektivt produkt og udmærker sig desuden ved, at den er sammenklappelig – derfor bliver det nemt at anvende bukkens plads til noget andet, når den ikke er i brug.


Vælg en brændekløver fra Harald Nyborg, hvis du vægter sikkerhed højt


Når du kløver dit brænde, skal det naturligvis ske på en hurtig, nem og effektiv måde. Men det skal også ske på en måde, der giver dig den nødvendige sikkerhed. Hos Harald Nyborg finder du blandt andet brændekløveren med 2-hånds sikkerhedsbetjening med håndbeskyttere – på den måde undgår du, at maskinens effektivitet bliver farlig. Hold effektiviteten til noget positivt og vælg en brændekløver fra Harald Nyborg. Og glæd dig over, at du inden længe har masser at brænde til stemningsfulde stunder. Du kan selvfølgelig også lune dig ved vores altid lave priser.