• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 44,-

Redskabskroge

Find redskabskroge til ophængning af haveredskaber her på denne side. Harald Nyborg forhandler flere slags redskabskroge og skinner til krogene, så du nemt kan få styr på alle dine haveredskaber. Blandt andet Bruns og Zinck & Lysbro fremstiller praktiske redskabskroge og lignende ophængningsløsninger – eksempelvis i form af allround redskabsophæng til både korte og langskaftede haveredskaber. Ophængene kan bruges til redskaber med og uden håndtag. Montér gerne skinner med plads til flere redskabskroge i garagen eller i redskabsskuret. Når først haveredskaberne hænger på væggen og er klar til brug, bliver det nemt at finde lige præcis det redskab, du leder efter. Samtidig undgår du at haveredskaberne optager alt gulvpladsen i garagen eller skuret.

Læs mere

Redskabskroge og andre smarte ophæng til haveredskaber giver dig overblik

Med smarte ophæng kan du organisere dine haveredskaber, så du hurtigt får overblik over, hvor de forskellige ting er. Overblikket gør det nemt at få fat i lige det redskab, du skal bruge. Hos os har du blandt andet mulighed for at se nærmere på redskabskrogene, som du enten kan sætte op direkte på væggen eller klikke på en skinne. Hos Harald Nyborg finder du også skinnen med praktiske redskabsholdere. Du finder skinnen i forskellige størrelser – vælg en eller flere varianter efter dit behov. Uanset hvilken størrelse du vælger, sikrer de lange arme på redskabsholderne, at haveredskaberne er lige til at få fat i.

Du kan lave dit eget unikke system med Harald Nyborgs ophæng til haveredskaber

Du kan desuden vælge at gå efter en kombination af både redskabsskinner, redskabsholdere og redskabskroge. Der er masser af muligheder for at lave dit eget unikke system til alle haveredskaberne. Skræddersy f.eks. din helt egen redskabsskinne, så den svarer til antallet af redskaber samt den plads, du har til rådighed. Og nu vi er ved det med plads, er det værd at fremhæve, at vores ophæng er utroligt pladsbesparende. Kom hurtigere rundt i værkstedet med din nye ekstra gulvplads. Og undgå at skulle være opmærksom på ikke at snuble i redskaberne. Blandt vores forskellige løsninger her på siden finder du eksempelvis det smarte allround redskabsophæng, som fungerer til korte og langskaftede redskaber og til redskaber med og uden håndtag.