• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Bord og bænkesæt

Bord og bænkesæt er godt til dig der ønsker at nyde din have eller dit udendørs område på en behagelig måde. Det giver dig et sted at spise, drikke, slappe af og samle familie og venner. Bænken kan også være en god løsning, hvis du har begrænset plads i din have eller terrasse.

Læs mere
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilket bord og bænkesæt skal jeg vælge?
    Når du skal vælge bord og bænkesæt, er det vigtigt, at du vælger efter netop dine behov. Hvor mange personer skal det være til, hvor meget vedligeholdelse må det kræve og hvilke funktioner skal det have? Du finder noget til ethvert behov og til enhver smag hos Harald Nyborg.
  2. Hvor meget vedligeholdelse kræver bord og bænkesæt?
    Vedligeholdelse af bord og bænkesæt er afhængigt af det enkelte produkt. Med vores non-wood havebænke får du en flot, vedligeholdelsesfri havebænk i et vejrbestandigt kunstmateriale. Bord- og bænkesæt af træ vedligeholdes med rengøring og slibning samt oliering, voks eller maling.

Skab flere muligheder i haven

Hvis du supplerer indretningen af din have med et veldesignet bord og bænkesæt, er du sikret et ensartet og flot udtryk. Et bord og bænkesæt giver desuden både mulighed for at sidde og slappe af, såvel som at invitere familie og venner til grillmiddag eller havefest med spisning rundt om bordet. Foretrækker du matchende havemøbelsæt med et strømlinet udtryk, er et bord og bænkesæt altså en smart løsning til terrassen eller øvrige udendørsarealer. Eksempelvis vil et bord og bænkesæt pynte gevaldigt i en gårdhave eller under en overdækket pavillon. Ønsker du i stedet hellere andre havemøbler, så har vi et bredt udvalg her.

Et bord og bænkesæt er enkelt og hyggeligt

Hvis du holder af møbler, der forener det simple og det hyggelige, er bord- og bænkesættet lige noget for dig. Der er nemlig noget meget afslappende over denne type havemøbler, som sjældent har overflødige detaljer af nogen art. Du får med andre ord et sæt udendørsmøbler med et enkelt design, som vil passe ind i de fleste haver, gårdhaver og lignende. Måske er du også en af dem, som forbinder bord og bænkesæt med hyggelige udflugter og stunder – snart kan du lave en hyggelig oase i din egen have, med et flot sæt fra vores udvalg. Bord og bænksæt kan også være praktisk, hvis du har børn, da det giver dem et sted at tegne, lege eller lave lektier.

Køb dit bord og bænkesæt til lave priser

Hvis du indimellem har besøg, kan du overveje at anskaffe dig et ekstra bord- og bænkesæt. Så får du for eksempel mulighed for at lave et flot langbord til fællesspisning eller lignende. Se eventuelt nærmere på vores smarte sammenklappelige varianter, som er nemt at opbevare, når du ikke anvender det. Udover alle de hyggelige stunder du kan se frem til ved dit bord og bænkesæt, kan du glæde dig over at kunne købe det til lav pris. Hos Harald Nyborg har vi nemlig altid lave priser.