• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 44,-

Bord- og bænksæt

Hvis du supplerer indretningen af din have med et veldesignet bord- og bænkesæt, er du sikret et ensartet og flot udtryk. Fordelene er mange, da borde og bænke matcher hinanden, der er anvendt lækre materialer til fremstilling af møblet og havemøblerne samtidigt er yderst funktionelle. Et bord- og bænkesæt giver desuden både mulighed for at sidde og slappe af, såvel som at invitere familie og venner til grillmiddag eller havefest med spisning rundt om bordet. Foretrækker du matchende havemøbelsæt med et strømlinet udtryk, er et bord- og bænkesæt altså en smart løsning til terrassen eller øvrige udendørsarealer. Eksempelvis vil et bord- og bænkesæt pynte gevaldigt i en gårdhave eller under en overdækket pavillon. Er du på udkig efter andre havemøbler, så har vi også det.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (1)
Højde
 • (1)
Længde
 • (1)
Materiale
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilket bord- og bænkesæt skal jeg vælge?
  Når du skal vælge bord- og bænkesæt, er det vigtigt, at du vælger efter netop dine behov. Hvor mange personer skal det være til, hvor meget vedligeholdelse må det kræve og hvilke funktioner skal det have? Du finder noget til ethvert behov og til enhver smag hos Harald Nyborg.
 2. Hvor meget vedligeholdelse kræver bord- og bænkesæt?
  Vedligeholdelse af bord- og bænkesæt er afhængigt af det enkelte produkt. Med vores non-wood havebænke får du en flot, vedligeholdelsesfri havebænk i et vejrbestandigt kunstmateriale, som ligner træ. Bord- og bænkesæt af træ vedligeholdes med rengøring og slibning samt oliering, voks eller maling.

Et bord- og bænkesæt er enkelt og hyggeligt

Hvis du holder af møbler, der forener det simple og det hyggelige, er bord- og bænkesættet lige noget for dig. Der er nemlig noget meget afslappende over denne type havemøbler, som sjældent har overflødige detaljer af nogen art. Du får med andre ord et sæt udendørsmøbler med et enkelt design, som vil passe ind i de fleste haver, gårdhaver og lignende. Måske er du også en af dem, som forbinder bord- og bænkesæt med hyggelige udflugter og stunder – snart kan du lave en hyggelig oase i din egen have, med et flot sæt fra vores udvalg. Inviter dine venner og familie over til dit hyggelige arrangement, med for eksempel grillmad eller eftermiddagskaffe på menuen.

Køb dit bord- og bænkesæt billigt her

Hvis du indimellem har mange mennesker på besøg, kan du overveje at anskaffe dig et ekstra bord- og bænkesæt. Så får du for eksempel mulighed for at lave et flot langbord til fællesspisning eller lignende. Se eventuelt nærmere på vores smarte sammenklappelige variant, som er nemt at opbevare, når du ikke anvender det. Udover alle de hyggelige stunder du kan se frem til ved dit bord- og bænkesæt, kan du glæde dig over at kunne købe det ganske billigt hos os. Hos Harald Nyborg har vi nemlig altid lave priser, takket være vores prisgaranti.