Højtryksrensere og tilbehør

Med en højtryksrenser kan du løse et væld af rengøringsopgaver udenfor. Bilvask, rengøring af cykler, havemaskiner, havemøbler, rengøring af terrasse og fjernelse af afskallet maling, dette er blot nogle af de opgaver, hvor højtryksrenseren er særdeles effektiv. Til nogle opgaver kræves ekstra tilbehør, for at sikre det bedste resultat uden risiko for at beskadige fx bilen eller træværk.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (7)
 • (8)
Brand
 • (13)
 • (3)
Farve
 • (1)
 • (1)
Tæthedsklasse (IP)
 • (1)
Materiale
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 16 af 16 total
Du har set 16 af 16

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan virker en højtryksrenser?
  En højtryksrenser fungerer ved at pumpe vand gennem en dyse med højtryksvandspumpe. Herefter vil der komme en kraftig vandstråle med højt tryk mod det område, som ønskes rengjort.

Vær varsom med højtryksrenseren

Højtryksrenseren er et effektivt redskab til en lang række rengøringsopgaver, men der er nogle opgaver, hvor du bør lade højtryksrenseren blive i redskabsskuret, eller hvor det er nødvendigt med ekstra udstyr. Du bør fx ikke bruge en højtryksrenser på materialer, som gasbeton og facader der er muret eller pudset. Her kan du risikere at materialet ødelægges, suger vand eller at beskyttende overflader beskadiges. Det anbefales heller ikke at højtryksrense direkte på din træterrasse, da det høje tryk kan få træet til at splintre. Her bør du bruge en patio cleaner eller terrassevasker, hvor trykket er mindre. Er du i tvivl, så er det altid en god ide at starte med et lavt tryk og teste på et stykke restmateriale.

Nilfisk højtryksrenser

Vi forhandler højtryksrensere fra flere anerkendte brands, herunder de populære Nilfisk højtryksrensere. Du finder en række forskellige Nilfisk højtryksrensere i vores sortiment, så du kan vælge præcist den model der passer til dine behov. Du finder også en del tilbehør til Nilfisk højtryksrenseren, fx til rengøring af bil, terrassevask og udstyr til sandblæsning med højtryksrenseren med mere.

Patio cleaner eller terrassevasker

En patio cleaner og en terrassevasker er 2 navne for samme vare. Patio cleaneren, eller terrassevaskeren, er designet til at rengøre flise- og træbelægninger udenfor. Du kan indstille trykket, så det passer til det underlag der skal rengøres, så du ikke risikerer at beskadiget det. Vores Nilfisk patio cleaner passer til alle Nilfisk højtryksrensere.