• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Hegnstråd

Mangler du hegnstråd til en indhegning? Hos Harald Nyborg finder du et bredt udvalg af hegnstråd til indhegning. Vi tilbyder flere modeller i forskellige tykkelser og længder, og det varierer, hvor meget belastning de forskellige hegnstråde kan klare. Farven er der også forskel på. Det hvide hegnstråd med 4 ledende tråde udmærker sig ved at være nem at få øje på midt i naturens egne farver. Du finder også orange hegnstråd i nylon med 3 ledende tråde. Køb tråd til indhegningen på spoler med 200 til 250 meter. Vi tilbyder landsdækkende bytteservice og samme lave priser i hele Harald Nyborg.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
  • (3)
  • (1)
Materiale
  • (3)
  • (4)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

Alt i nylontråd til hegn hos Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg forhandler vi et bredt udvalg af hegnstråde, så vi er ganske sikre på, at du finder lige den variant, som du skal bruge. Hos Harald Nyborg har du f.eks. mulighed for at se nærmere på modeller i forskellige farver og længder. Det varierer desuden, hvor mange metaltråde, der er i de forskellige hegnstråde. Der er selvfølgelig også forskel på, hvor meget belastning de forskellige varianter kan holde til. Leder du efter en model, som kan klare op til 30, 40 eller måske 300 kg – eller noget helt tredje? Tag et kig og se, om vi har det, du søger.

Find hegnstråd til lavpris lige her

Forhåbentlig ender du med at finde lige den type hegnstråd, som du behøver her på siden. Og udover at du kan glæde dig ved tanken om, at indhegningen til hesten snart er klar til brug – godt hjulpet på vej af vores hurtige levering – kan du glæde dig over at gøre en rigtig god handel. Det gælder selvfølgelig også for hegnstråde. Så hvis du går op i at spare penge, er du kommet til det rette sted. Er du på jagt efter et mere vedvarende hegn, så tag et kig på vores komposithegn.