• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Hegn til haven

Et havehegn er utroligt praktisk og hjælper dig med at få ekstra godt styr på haven og dens grænser. Et havehegn er også en rigtig god løsning, hvis du har små børn, der gerne vil ud i verden på eventyr. Hegnet gør det nemmere at holde børnene inde i haven, indtil de er gamle nok til at gå ud i verden selv. Men du kan også bruge hegnet til andet end at indhegne din have. Anvend det til at lave en hundegård eller til at indramme din sommerhusgrund. Hegnene fås i mange størrelser og farver, så du kan finde lige det, du står og mangler. Vi forhandler blandt andet grønne modeller, som blender fint ind i udendørs omgivelser, og vedligeholdelsesfrie hegn som komposithegn.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (5)
Farve
 • (3)
 • (31)
 • (15)
 • (18)
Materiale
 • (31)
 • (31)
 • (6)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 36 af 37 total
Du har set 36 af 37
Vis de næste 1 produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan sætter man et hegn op?
  Hvis det er et hegn som skal stå permanent, er det vigtigt at hegnet står godt fast. Det kræves at hegnspæle graves 70-90 cm ned i jorden, hvorefter hegnet skal fastgøres til disse pæle. Hvis det derimod er et midlertidigt trådhegn, kan det hurtigt sættes på med hegnspæle som slås ned i jorden med en hammer.
 2. Hvad koster hegn?
  Der findes mange forskellige typer hegn, og prisen afhænger af hvilket type hegn man vælger. Vores komposithegn starter fra 999 kr med et fag på 150 cm i højden og 185 cm bredt. Vores trådhegn starter fra 199 for 20 meter.

Praktiske hegn i flere varianter

Med et enkelt, men praktisk, havehegn, bliver det nemt at passe på det, du er allergladest for. Du kan f.eks. forholdsvis hurtigt lave en smart indhegning, så husets yngste ikke bringer sig selv i fare ved at gå på opdagelse udenfor haven. Få på den måde lidt mere ro med et praktisk hegn. Det kan også være, at du er bange for, at din hund skal løbe ud på vejen eller lignende. Lav en enkel og smart hundegård, så din hund kan få frisk luft, uden at du skal bekymre dig. Et havehegn holder i lang tid og er også nemt at tage ned igen, når børnene er blevet store, eller hvis du f.eks. skal flytte. Genbrug evt. hegnet i din nye have.

Nyt havehegn?

Et havehegn kan anvendes i mange sammenhænge. Udover at du kan bruge det til indhegning af haven, sommerhusgrunden samt til at lave en hundegård, fungerer det også som afskærmning af træer. Så hvis du f.eks. vil have får eller geder i en indhegning, hvor der er frugttræer, kan en nem og effektiv beskyttelse af træerne være et havehegn. Så redder du træets bark og skud. Mangler du anden type indhegning til fx kaniner og gnavere, så se vores udvalg af a href="https://www.harald-nyborg.dk/haven/havens-dyr/fuglehuse-og-kaninbure">kaninbure Vi forhandler hegn i forskellige størrelser og farver hos os, så det burde være muligt at finde den helt rigtige variant.