• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 25,-

Træktaljer og -spil

Køb træktaljer og trækspil til lave priser hos Harald Nyborg. Her finder du et stort udvalg af træktaljer i høj kvalitet fra blandt andet Power, Craft og Scheppach. Vi tilbyder træktaljer med forskellige løfteevner og løftehøjder, som både er velegnede til brug i garagen og værkstedet. I udvalget finder du kædetaljer og trækspil som kan løfte helt op til 2 tons med en løftehøjde på 3 meter. Tag et kig rundt på siden og find den træktalje, som du skal bruge til at hænge udstyr eller andre ting op i dit værksted. Du er også velkommen til at besøge os i en af vores butikker eller ringe til telefonnummer 63 95 95 95, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.

Læs mere
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Træktaljer og -spil til alle slags formål

Når det kommer til vores træktaljer og -spil her hos Harald Nyborg, kan du bruge dem til hvilket som helst formål, når det kommer til løftarbejde. Derfor har vi også valgt at forhandle med et kæmpe udvalg, når det kommer til træktaljer og -spil. Derfor er vi sikre på, at du kan finde det produkt som du står og mangler, når det kommer til træktaljer og -spil. Vi forhandler blandt andet med en Scheppach kædetalje, som er en kraftig kædetalje, der har en løfteevne på 2 ton og en løftehøjde på 3 m.

Kædetaljer og meget mere

Vi har også en mindre Scheppach kædetalje, der kan løfte op til 1 ton. Hvis du i stedet gerne vil have en elektrisk trækspil, så har vi også det. Når det kommer til vores elværktøj, så forhandler vi også med stiksave, søjleboremaskine og øvrigt elværktøj. Derfor er vi sikre på, at du kan finde det produkt du måtte stå og mangler, når det kommer til dit værktøjssted.