Overtræk til grill

Det er sommer, du har grillen klar, men pludseligt begynder det at regne. Det danske sommervejr er omskifteligt, og derfor er det vigtigt at huske at købe et overtræk til grillen. Overtrækket holder nemlig din grill beskyttet – både når det regner om sommeren, men også i vintertiden, hvor den ikke bruges. På den måde kan et ordentligt grillovertræk faktisk bidrage til at vedligeholde din grill over længere tid. Heldigvis forhandler vi alt inden for grill hos Harald Nyborg, hvor du udover overtræk finder andet grilltilbehør, såsom reservedele, gasslanger og optænding. Din grill er jo ikke meget værd, hvis ikke den har kul eller gas.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (3)
Farve
 • (1)
Højde
 • (2)
 • (1)
Materiale
 • (3)
Bredde
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Kan en grill stå ude hele året med et overtræk?
  Ja, overtrækket holder din grill beskyttet – både når det regner om sommeren, men også i vintertiden, hvor den ikke bruges.
 2. Kan et grillovertræk bruges til alle slags grill?
  Ja, vi har et stort udvalg af forskellige grillovertræk. Både til gasgrill, kuglegrill eller til tøndegrill, hvor du fx har brug for et større betræk

Stort udvalg af overtræk til grill

Hvis du mangler et nyt overtræk til din grill, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af diverse overtræk til grill i alverdens modeller og størrelser. Det kan for eksempel være at du leder efter et overtræk til din gassgrill, som er praktisk, men også beskytter mod frost og UV-stråler. Hvis ikke du har en gasgrill, kan det være at du leder efter et overtræk til en almindelig kuglegrill som også er praktisk og beskytter mod frost og UV. Det kan også være, at du har en tøndegrill, og derfor har brug for et større betræk – vi forhandler det hele her hos Harald Nyborg.

Overtræk til grill i haven

Du skal huske ikke at stille din grill for tæt på din havestol eller haveborde, da det kan ske, at de bliver for varme, hvilket i værste fald kan resultere i, at der går ild i dem. På samme måde er det vigtigt, at du altid husker at have grillen slukket, når du bruger dit overtræk til grillen i haven.