Overtræk til grill

Her finder du overtræk til din grill, der hjælper med at holde grillen godt beskyttet, når den ikke er i brug - både når det regner om sommeren og når den ikke bruges om vinteren.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (4)
Brand
 • (13)
 • (1)
 • (3)
 • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 21 af 21 total
Du har set 21 af 21

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Kan en grill stå ude hele året med et overtræk?
  Et grillovertræk holder din grill godt beskyttet – både når det regner om sommeren, men også i vintertiden, hvor den ikke bruges. Selvom et overtræk kan beskytte din grill mod vejr og vind, er det dog ikke altid nok til at forhindre skader. Hvis du har mulighed for det, vil det bedste være at opbevare din grill et overdækket og beskyttet sted. Hvis du vælger at lade din grill stå ude med et overtræk, er det vigtigt at overtrækket er fastgjort sikkert og stramt rundt om grillen. Så undgår du, at det blæser af eller bliver beskadiget af vind og vejr. Sørg også for, at grillen er ren og tør før du dækker den til, for at undgå fugt og snavs, som kan give rust eller skimmel.
 2. Kan et grillovertræk bruges til alle slags grill?
  Der findes mange forskellige grillovertræk til forskellige grilltyper og -størrelser. Hos Harald Nyborg har vi et stort udvalg af grillovertræk både til gasgrill, kulgrill og til tøndegrill, som kræver et større overtræk. Vores overtræk er lavet så de passer til den bestemte grill og kan derfor kun bruges til netop den model, du køber til.

Stort udvalg af overtræk til havegrill

En havegrill har bedst af at blive passet og plejet regelmæssigt for at forlænge dens levetid og opretholde dens ydeevne. Hos Harald Nyborg har vi et stort udvalg af overtræk til grill i alverdens modeller og størrelser. Når du skal vælge et overtræk til din grill, er det vigtigt at du vælger et der kan beskytte din grill bedst muligt og som passer til din grill-model. Husk altid at sikre at, at grillen er slukket og kold, når du bruger dit overtræk til grillen i haven.

Se også møbelovertræk til havemøbler og parasoller her.