• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 36,-

Kultivatorer

Hos Harald Nyborg finder du alle de nødvendige redskaber til havebrug; herunder et udvalg af kultivatorer fra blandt andet Adano, Fiskars Classic og Fiskars Prima. En kultivator bruges til at løsne jorden i eksempelvis køkkenhaver og blomsterbed og fås i flere varianter og prisklasser her på denne side. Når jorden i køkkenhaven skal omdannes til god og frugtbar såjord, bruger man kultivatorer til at løsne jorden med. Haveredskabets tænder smuldrer jorden og luger ukrudtet, samtidig med at jorden bliver luftet. Det gør at frøene spirer lettere, og at dit udbytte af såningen bliver bedre. Se mere til de forskellige slags kultivatorer fremstillet i blandt andet hærdet stål og lakeret træ lige her.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
 • (1)
Farve
 • (1)
Længde
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Materiale
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Bredde
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad bruges en kultivator til?
  En kultivator bruges til at løsne jorden i køkkenhaver og blomsterbed, så jorden bliver god og frugtbar og dermed modtagelig overfor dens arbejde og dyrkelse af grøntsager og blomster. Kultivatorens tænder smuldrer jorden og luger samtidig ukrudtet, mens jorden bliver luftet og får ny næring, så frøene dermed spirer lettere og såningen opnår bedre resultater
 2. Hvordan bruger man en kultivator?
  Når du skal så frø i jorden eller optimere din køkkenhave eller dit blomsterbed, så kan du med fordel få fat i en kultivator. Kultivatoren køres over jorden, så jorden løsnes og smuldres og ukrudtet fjernes. På denne måde opnår du bedre resultater af din såning af frø og din dyrkelse af grøntsager. God fornøjelse!

Få det bedste udbytte med en effektiv kultivator

Når vi lægger frø i jorden, er det med håbet om flotte resultater. Det kan f.eks. være i form af velsmagende grøntsager, der lyser op i haven med deres smukke farver, og som vi ser frem til at indsamle, tilberede for til sidst at sætte dem på middagsbordet. Når du ønsker at få det allerbedste ud af dine frø, er kultivatoren en rigtig god ven. Brug dette redskab til at smuldre jorden og til at luge ukrudtet væk, så udbyttet af din såning bliver lige, som du drømmer om. Måske er det en flot kultivator med lakeret træskaft og hoved i stål, du kunne tænke dig, for blot at nævne en af de effektive modeller, du finder her på siden.

Giv dig selv en god arbejdsstilling med en kultivator fra Harald Nyborg

Det er skønt, når haven trives – men du skal selvfølgelig også selv have det godt. Måske har du allerede prøvet, at det værker i kroppen, efter at du har været ude at arbejde med jorden. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Vi forhandler nemlig den ergonomiske kultivator, som tillader, at du står helt oprejst. Når du bruger denne model, bliver din ryg og dine skuldre aflastet, så du kan koncentrere dig fuldt ud om kultiveringsarbejdet. Hos Harald Nyborg kan du også se nærmere på den smarte kultivator, der er perfekt at bruge mellem roser, stauder og buske, hvor du gerne vil passe godt på rødderne. Snart har du skabt de bedste forudsætninger for dine blomster, frø og for dig selv med den rette kultivator-type.