Tilbehør og reservedele

Nogle gange bliver tingene slidt op, eller der sker små uheld, så tingene går i stykker. Hvis det er dit elapparat, der trænger til en kærlig hånd, er denne side god at kende til. Her finder du blandt andet dele til din støvsuger, din røremaskine, din affugter og din mikroovn. Se eksempelvis nærmere på støvsugerrøret og støvsugerslangen – filter og gulvstykke til støvsugeren kan vi også klare. Vores udvalg af tilbehør og reservedele rummer desuden varer som dejkrogen, gummifoden og plastlåget til din røremaskine. Men det er måske ovnen, der er problemet? Hos Harald Nyborg finder du f.eks. timeren til miniovnen og tallerkenen til mikroovnen. Vi forhandler også filter og sensor til din affugter. Snart kan du bruge dit elapparat som før!

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (1)
Brand
  • (1)
  • (4)
  • (11)
  • (2)
Farve
  • (1)
  • (5)
Materiale
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 27 af 27 total
Du har set 27 af 27

Tilbehør og reservedele til alle dine elapparater

Du behøver heldigvis ikke at skille dig af med dine elapparater, bare fordi du mangler tilbehør eller reservedele til dem. Når tallerkenen til mikroovnen er røget på gulvet, eller insektfangeren er blevet anvendt så flittigt at lysrøret skal skiftes, er hjælpen lige her i vores udvalg af tilbehør og reservedele til elapparater. Det samme gælder, når knappen til støvsugeren er gået i stykker, eller det er tid til at skifte støvsugerfilteret. Siden her er i det hele taget smart at kende til, når der er et filter i et af dine elapparater, der skal udskiftes. Det kan f.eks. være, at her er netop den variant, du mangler til askesugeren eller affugteren. Tag et kig i vores brede udvalg af tilbehør og reservedele til elapparater – forhåbentlig er her lige det, du skal bruge.

Lavpris på tilbehør og reservedele til elapparater

Du sparer selvfølgelig penge på at købe tilbehør og reservedele til dit elapparat i stedet for at købe et helt nyt apparat. Derudover kan du se frem til at spare penge, når du køber reservedele og tilbehør hos netop os – for vi gør meget ud af altid at have lavpriser parat. Hvad enten det er køkkenmaskinen, støvsugeren eller noget helt tredje, som trænger til en ny del, kan du gøre et godt køb her på siden. Og hvis du skal bruge dit elapparat inden længe, er der endnu en fordel ved at bestille det, du mangler her. Vores levering af tilbehør og reservedele til elapparater er nemlig dejligt hurtig – snart kan du bruge mikroovnen eller røremaskinen på ny.