Havemøbler
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Solvogne

Solvogne indbyder til afslapning, afstresning og lækker lounge-stemning under åben himmel. Derfor har vi hos Harald Nyborg sammensat et flot udvalg af solvogne, som vil gøre gavn i enhver have og indbyde til afslapning på enhver terrasse. Et havemøbel af denne type sørger dermed for at tempoet kommer helt ned i gear, samtidig med at der skrues gevaldigt op for sommerstemningen. Du kan se nærmere på vores sortiment inden for solvogne her på siden, hvor du både finder liggestole i plast, solvogne fremstillet af Rattan-flet (inklusiv hynder og monteret med hjul), samt luksuriøse lounge-udgaver, hvor komforten er i fokus. Hvad end valget falder på, vil et havemøbel af denne type sikre dig mange afslappende timer sommeren igennem.

Læs mere

Vi har solvogne til dig, der gerne vil helt ned i gear

Når du drømmer om mange afslappede timer sommeren igennem, er en solvogn et perfekt valg. Du kommer ned at ligge og kommer derfor også godt ned i gear. Det kan du f.eks. gøre med modellen i vedligeholdelsesfrit materiale – brug de forskellige ryglænspositioner lige, som du ønsker. Vil du læse, hvile dig eller tage en lur? Det hele er muligt. Du kan også se nærmere på modellen, der har praktiske hjul, så det bliver ekstra nemt at flytte vognen rundt i haven og på terrassen. Men måske går du mere op i at have en variant, der er nem at stable? Tag et kig på netop sådan en type her på siden.

Hos Harald Nyborg finder du komfortable og billige solvogne

Vi har mange forskellige solvognstyper, så der skal nok være en, der passer til den slags sommerafslapning, du kunne tænke dig. Hvis du vil have en særligt luksuriøs oplevelse, anbefaler vi en lounge-solvogn. Denne model har en tyk hynde, som giver komforten et hak opad. Men måske er det ikke lige det, du er på udkig efter? Du finder heldigvis også den smarte og vejrbestandige liggestol i vores udvalg. Lad bare liggestolen stå ude, når du går i seng efter en dejlig sommerdag. Så er liggestolen også klar til brug næste dag. Husk i øvrigt, at du finder din nye liggestol eller solvogn billigt hos os. Vi har altid lave priser – så kan du bruge dine penge på mange forskellige ting denne sommer.