• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 34,-

Solvogne og solsenge

Solvogne indbyder til afslapning, afstresning og lækker lounge-stemning under åben himmel. Derfor har vi hos Harald Nyborg sammensat et flot udvalg af solvogne, som vil indbyde til afslapning på enhver terrasse.

Læs mere

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor kan man købe hynder til en solvogn?
    Hos Harald Nyborg har vi et stort sortiment af havehynder heriblandt også hynder til solvogne. Alle vores havehynder er med god siddekomfort og er lavet i flotte og simple designs. De er ydermere lavet i slidstærkt stof, så du kan have glæde af dine havehynder i lang tid.
  2. Hvilke materialer kan man få solvogne i?
    Hos Harald Nyborg forhandler vi solvogne i både aluminium, plast og rattan, så der er noget for enhver smag. Se eksempelvis vores luksusudgaver af solvogne i rattan, hvori man kan ligge to personer. Alle vores solvogne er i god kvalitet og flotte designs, så man med glæde vil have dem stående fremme.

Solvogn til dig, der gerne vil helt ned i gear

Hvis du drømmer om en afslappende sommer, er en solvogn et perfekt valg - og et godt supplement til de mere gængse havemøbler. Du kommer ned at ligge og kommer derfor også godt ned i gear. Det kan du f.eks. gøre med modellen i vedligeholdelsesfrit materiale. Vil du læse, hvile dig eller tage en lur? Det hele er muligt. Du kan også se nærmere på modellen, der har praktiske hjul, så det bliver ekstra nemt at flytte vognen rundt i haven og på terrassen. Men måske går du mere op i at have en variant, der er nem at stable? Tag et kig på netop sådan en type her på siden.

Hos Harald Nyborg finder du komfortable solvogne

Vi har mange forskellige solvognstyper, så der også er en, som passer til dig. Hvis du vil have en særlig luksuriøs oplevelse, anbefaler vi en lounge-solvogn. Denne model har en tyk hynde, som giver komforten et hak opad. Du finder derudover også den smarte og vejrbestandige liggestol i vores udvalg.