• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Husholdningskemi

På denne side finder du vores store udvalg af husholdningskemi som afløbsrens, husholdningssprit og rensebenzin. Uanset om søger husholdningskemi til at fjerne pletter, rense afløb, afkalke elkedlen eller noget helt andet, så er der masser af hjælp at hente her på siden. I udvalget finder du alt fra citronsyre og klorrengøring til salmiakspiritus og rensebenzin. Vi forhandler blandt andet acetone, som er effektiv til at fjerne pletter fra neglelak, cellulosemaling og klistermærker. Se også vores forskellige syrer til rengøring, heriblandt vores saltsyre, eddikesyre og citronsyre som kan bruges til at afkalke opvaskemaskine, fjerne pletter, rense kobber, afsyre murværk og meget mere. Gå på opdagelse i vores brede udvalg her på siden eller besøg os i vores butikker for at finde netop det kemiprodukt, som du mangler.

Læs mere
produkter
Du har set 19 af 19 total
Du har set 19 af 19

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan afkalker man en elkedel, brusehoved og kaffemaskine?
    Eddikesyre er det mest effektive produkt til at fjerne kalk fra fx en elkedel eller kaffemaskine. Følg proceduren og blandingsforhold på etiketten. Du kan også bruge citronsyre til afkalkning, fx af opvaskemaskinen.
  2. Hvordan renser man et stoppet afløb og vask?
    Med afløbsrens er det nemt at rengøre et afløb eller en vask, der er stoppet. Følg anvisningen på produktet. Og vær opmærksom på, at det er bedre løbende at vedligeholde afløbet med afløbsrens fremfor kun at bruge det, når afløbet er decideret stoppet. Du kan med fordel fjerne hår og snavs i vandlåsen inden du bruger afløbsrens.

Kemi og sprit til rengøring, afkalkning og fjerne pletter

Hvad enten du skal gøre køleskabet rent, afkalke elkedlen eller noget helt tredje, er der hjælp at hente her. Vores udvalg af effektiv husholdningskemi rummer både acetone, afløbsrens, citronsyre, eddikesyre og meget mere. Mange af produkterne kan anvendes til flere ting. Du kan blandt andet bruge eddikesyren til afkalkning af kaffemaskinen og elkedlen. Men det er måske mineralsk terpentin eller demineraliseret vand, du mangler? Eller kaustisk soda? Uanset hvad du søger indenfor husholdningskemi, er der gode chancer for, at du har heldet med dig her i vores store og brede udvalg. Se nærmere på varer som husholdningsspritten, der f.eks. er effektiv at polere med og klorrengøringen, som blandt andet anvendes til rengøring og desinficering af køleskabe.

Find husholdningskemi med hurtig levering lige her

Snart er du i gang med at afkalke kaffemaskinen eller rense afløbet på badeværelset. Vores levering er nemlig dejligt hurtig. Når du køber husholdningskemi hos Harald Nyborg, kan du ligeledes se frem til at få den til en lav pris. Lige om lidt er du i gang med at få hjemmet til at stråle, uden at det har kostet kassen.