Husholdning
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Husholdningskemi

På denne side finder du vores store udvalg af husholdningskemi. Uanset om søger husholdningskemi til at fjerne pletter, rense afløb, afkalke elkedlen eller noget helt andet, så er der masser af hjælp at hente her på siden. I udvalget finder du alt fra citronsyre og klorrengøring til salmiakspiritus og rensebenzin. Vi forhandler blandt andet acetone, som er effektiv til at fjerne pletter fra neglelak, cellulosemaling og klistermærker. Se også vores forskellige syrer til rengøring, heriblandt vores saltsyre, eddikesyre og citronsyre som kan bruges til at afkalke opvaskemaskine, fjerne pletter, rense kobber, afsyre murværk og meget mere. Gå på opdagelse i vores brede udvalg her på siden eller besøg os i vores butikker for at finde netop det kemiprodukt, som du mangler.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
12
12
98
98
Brand
  • (19)
Indhold (ml)
  • (13)
  • (4)
Vis kun varer på lager
Du har set 19 af 19

Husholdningskemi til rengøring, afkalkning og mere

Hvad enten du skal gøre køleskabet rent, afkalke elkedlen eller noget helt tredje, er der hjælp at hente her. Vores udvalg af effektiv husholdningskemi rummer både acetone, afløbsrens, citronsyre, eddikesyre og meget mere. Mange af produkterne kan anvendes til flere ting. Du kan blandt andet bruge eddikesyren til afkalkning af kaffemaskinen og elkedlen. Men det er måske mineralsk terpentin eller demineraliseret vand, du mangler? Eller kaustisk soda? Uanset hvad du søger indenfor husholdningskemi, er der gode chancer for, at du har heldet med dig her i vores store og brede udvalg. Se nærmere på varer som husholdningsspritten, der f.eks. er effektiv at polere med og klorrengøringen, som blandt andet anvendes til rengøring og desinficering af køleskabe.

Find billig husholdningskemi med hurtig levering lige her

Snart er du i gang med at afkalke kaffemaskinen eller rense afløbet på badeværelset. Vores levering er nemlig dejligt hurtig. Når du køber husholdningskemi hos Harald Nyborg, kan du ligeledes se frem til at få den ganske billigt. Vi har prisgaranti, hvilket sikrer dig, at du altid finder lave priser hos os. Du kan læse mere om prisgarantien her på hjemmesiden, hvis du har lyst. Ellers er det bare at finde lige den type husholdningskemi, du mangler – så sender vi den straks afsted. Lige om lidt er du i gang med at få hjemmet til at stråle, uden at det har kostet kassen.