Parasoller og parasolfødder

Harald Nyborgs sortiment af haveudstyr og havemøbler omfatter et udvalg af parasoller og parasolfødder, der er yderst praktiske at have, når solen begynder at titte frem om sommeren. I det nedenstående finder du derfor parasoller og parasolfødder til de varme dage og aftener ude på terrassen. Parasoller skærmer imod solens stråler og tilbyder et helle for den bagende sol. Harald Nyborg forhandler parasoller og parasolfødder, der er nemme at montere og sætte op. Vores haveudstyr gør dermed sommeren behagelig og rar, og indbyder til lange dage udenfor i velindrettede omgivelser.

Læs mere
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilken fod skal du vælge til din parasol?
    Først og fremmest skal parasolpinden passe i din parasolfod. Det vil altså sige den ikke må være tykkere end holderen. Det er dog sjældent man kommer ud for at ens parasol er for tyk til holderen – og den kan ikke være for lille, da man kan justere parasolfoden. Dertil skal parasolfoden have en stor nok overflade, sådan at den kan beskytte parasollen mod at tippe.
  2. Hvordan afskærmer jeg solen på min terrasse?
    Vil du gerne have skygge på din terrasse, er en parasol oftest det bedste bud, da den kan justeres og rykkes efter solens stråler. Men du kan også overveje et solsejl eller en markise.

Parasol til terrasse og altan

Hvis du har en terrasse eller altan, er en parasol nærmest uundværlig til at skærme mod sol, lys og varme. Vi forhandler masser af parasoller og parasolfødder, så du kan finde lige den, der passer dit behov og plads. Dertil forhandler vi også en lang række andre produkter terrassen såsom overtræk, havemøbler og solvogne.

Vælg en hængeparasol eller parasol med tilt

For at sikre den mest praktiske brug, bør du vælge en parasol, der kan tilte eller dreje. Så kan du nemt justere afhængigt af, hvor sol og vind kommer fra. Har du brug for en mere permanent skygge i din have, så skal du måske overveje en pavillon i stedet.

Parasolfod i granit eller plast - og med hjul

Det er selvfølgelig nødvendigt med en parasolfod, så parasollen bliver hvor den skal. Vil du have en billig parasolfod, kan du med fordel vælge en i plast. Men vil du have lidt mere æstetik på terrassen, så vælg en af granit. De har et flot udtryk og står meget solidt. Vil du gerne rykke din parasol rundt, kan du vælge en parasolvogn - en parasolfod på hjul.