• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Kabelkanaler

Se vores udvalg af kabelkanaler her.

Læs mere
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

Saml dine ledninger med en kabelkanal

Mange af os kender til ledninger der ligger og flyder i stuen. Synet af ledninger kan forstyrre de fleste, og det er da også noget, der ofte vil stikke ud i den ellers smagfulde indretning. Derudover samler ledningerne støv, ligesom man nemt kan snuble i dem. Du kan dog heldigvis slippe for ledninger, der ligger og roder, og løsningen er lige her. Hos os finder du nemlig praktiske og stilrene kabelkanaler til hjemmet. I kabelkanalerne kan du samle diverse ledninger og kabler, til glæde for både den praktiske og æstetiske sans.

Skjul ledninger

Du kender det måske. Man har en masse elektronik i hjemmet og derfor også masser af ledninger. Det er et problem mange danskere oplever, og det kan være utroligt frustrerende. Man vil jo gerne have de elektroniske apparater, som gaming pc og gulvlamper, men ledningerne kan være grimme at se på. Til det formål skal du bruge kabelkanaler. Med disse kan du skjule alle de grimme kabler væk på en nydelig og praktisk måde. De fungerer således at kabelkanalen placeres et sted, hvor den ikke vækker den store opmærksomhed. Hertil kan kablerne altså blive trukket gennem denne. Det er smart, da kabelkanaler går mere i et med væggen, og man endda kan have flere ledninger i en kabelkanal.

Stort udvalg af kabelkanaler

Her hos Harald Nyborg forhandler vi mange kabelkanaler, og derfor også flere forskellige størrelser og længder. Så hvis du har nogle store kabler, kan du sagtens finde en kabelkanal som passer til det formål. Samtidig hvis du har nogle meget små forlængerledninger, kan du finde de helt små kabelkanaler. Derfor kan du altså med sikkerhed finde den kabelkanal som passer perfekt til dine behov. Disse kan endda købes til nogle særdeles fornuftige priser.