• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Trykluftslanger

Her præsenterer vi dig for vores brede udvalg af trykluftslanger. Vi fører blandt andet trykluftslangen på 3/8 tommer – med lynkobling og nippel. Du finder også den armerede model og den fleksible luftslange med drejeled til kompressor. Ligeledes forhandler vi slangetromlen – det gælder varianten med bærehåndtag, ophængsbeslag og stopfunktion samt varianten med trykluftslange, lynkobling og nippel. De fleste slanger er på 10 eller 20 meter, og du finder modeller med tryk fra maksimalt 12 bar til maksimalt 20 bar. Og hvis det er blæsepistolen med luftslange i PU og lynkobling, du mangler, er du også kommet til den rette side. Med vores trykluftslanger er du godt på vej til at yde en solid og professionel indsats i dit arbejde.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
  • (3)
Gevind (tommer)
  • (2)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

Slanger til kompressorer

Her på siden finder du vores store udvalg af trykluftslanger til kompressorer. De udgør et praktisk redskab til luftværktøj, da de kan bruges i kombination med meget andet udstyr og til mange formål. Skal man bruge en blæsepistol eller andet kan dette nemt påsættes. Derved får man et alsidigt værktøj som kan klare mange opgaver for private såvel som professionelle. Lige meget om det er trykluftsrensning eller dæk der skal have luft, så kan du bruge vores slanger. Desuden forhandles de til fornuftige priser, trods en kvalitet som tillader de kan bruges i både virksomheder og i private redskabshuse.

Trykluftslanger i mange størrelser

Alt efter hvad din trykluftslange skal bruges til og til hvilken kompressor, skal du vælge den rigtige størrelse slange - og her tænker vi både på tykkelsen og længden. Det giver naturligvis sig selv, men vi anbefaler at man køber en lang trykluftslange, således man ikke pludselig oplever at den bliver for kort. Heldigvis forhandler vi både de helt korte og helt lange her på siden. Desuden finder du også forskellige tykkelser, såsom 10mm, 20mm, og 9mm. Derved kan du med sikkerhed finde noget som passer til det behov du eller din virksomhed måtte have.