Havemøbler
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Solsejl

Nyd sommeren under et smart solsejl fra eksempelvis Sunsha. De solsejl og sidesejl, som du finder her på denne side, yder afskærmning og læ fra solens stråler. Når det først er blevet varmt og sommerligt, og solen bager løs fra en skyfri himmel, kan det være dejligt at søge læ under en markise, en parasol eller netop et solsejl. Sejlet giver et helle for solen og sikrer lange dage på terrassen, uden at man behøver at sidde i direkte sollys hele dagen igennem. Afskærmning i form af et sidesejl er også en smart og elegant løsning i sommerhalvåret. Denne type solsejl monteres på husvæggen og består af en aluminiumskassette med en dug, som kan rulles ind og ud.

Læs mere

Få en drømmesommer med et praktisk solsejl

Hvis du har tænkt dig at tilbringe mange timer på din terrasse til sommer, kan et solsejl være en fornuftig investering. Du får beskyttelse mod solens stråler, og samtidig bliver det mere behageligt at være på terrassen, når solen bager ned. Denne type sejl har den store fordel, at konstruktionen er meget praktisk – sejlet hænger over den plads, hvor du færdes. Derfor er det aldrig i vejen. Du kan f.eks. rykke rundt på terrassebordet og solvognen uden også at skulle til at flytte på din solafskærmning. Hos os finder du både firkantede og trekantede sejl, og du finder forskellige sejl-størrelser. Leder du efter et sejl på 5 x 5, eller er det bedre med et mindre?

Find dit vandafvisende solsejl lige her

Udover at vores solsejl beskytter mod solens stråler og gør det behageligt at opholde sig mange timer på terrassen, har de også den fordel, at de er vandafvisende. Det betyder, at du kan sidde tørt og godt, hvis der skulle komme en let byge. Og det kan der som bekendt godt komme i løbet af den danske sommer. Men vores sejl er ikke kun praktiske, de er også pæne at se på. Du finder dem i et enkelt og elegant design, som passer ind på alle terrasser, uanset hvad moden indenfor terrassemøbler vil byde på. Husk, at du også finder sidesejlet hos Harald Nyborg – her er der ligeledes tale om en smart og elegant form for afskærmning, som giver dig mange gode timer på sommerterrassen.