• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 36,-

Solsejl

Nyd sommeren under et smart solsejl fra eksempelvis Sunsha. De solsejl, læsejl, glashegn og sidesejl, som du finder her på denne side, yder afskærmning og læ fra solens stråler. Nogle af produkterne virker også som afskærmning på altanen. Når det først er blevet varmt og sommerligt, og solen bager løs fra en skyfri himmel, kan det være dejligt at søge læ under en markise, en parasol eller netop et solsejl. Sejlet giver et helle for solen og sikrer lange dage på terrassen, uden at man behøver at sidde i direkte sollys hele dagen igennem. Afskærmning i form af et sidesejl er også en smart og elegant løsning i sommerhalvåret. Denne type solsejl monteres på husvæggen og består af en aluminiumskassette med en dug, som kan rulles ind og ud. Kan i stil og funktion sagtens suppleres med et komposithegn eller anden indhegning.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (7)
Farve
 • (7)
Højde
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Længde
 • (1)
 • (1)
Materiale
 • (7)
Bredde
 • (1)
Vis kun varer på lager

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er forskellen på solsejl og markise?
  Et solsejl er yderst anvendeligt mange steder, hvor markiser ikke kan placeres. Fx kan det være svært at placere en markise frit ude i haven eller over en legeplads, men det er muligt, hvis du anskaffer dig et solsejl og flere stolper.
 2. Hvad bruges et solsejl til?
  Et solsejl er en anvendelig overdækningsløsning med flere praktiske funktioner. Fx giver det skygge og beskyttelse mod sole, samt læ mod regn og vind.

Få en drømmesommer med et praktisk solsejl, læsejl eller glashegn

Hvis du har tænkt dig at tilbringe mange timer i dine havemøbler på din terrasse til sommer, kan et solsejl være en fornuftig investering. Du får beskyttelse mod solens stråler, og samtidig bliver det mere behageligt at være på terrassen, når solen bager ned. Denne type sejl har den store fordel, at konstruktionen er meget praktisk – sejlet hænger over den plads, hvor du færdes. Derfor er det aldrig i vejen. Du kan f.eks. rykke rundt på terrassebordet og solvognen uden også at skulle til at flytte på din solafskærmning. Hos os finder du både firkantede og trekantede sejl, og du finder forskellige sejl-størrelser. Leder du efter et sejl på 5 x 5, eller er det bedre med et mindre? Solsejlet går også under navnet læsejl eller læhegn - ganske enkelt fordi det også yder læ mod vinden.

Find dit vandafvisende solsejl lige her

Udover at vores solsejl beskytter mod solens stråler og gør det behageligt at opholde sig mange timer på terrassen, har de også den fordel, at de er vandafvisende. Det betyder, at du kan sidde tørt og godt, hvis der skulle komme en let byge. Og det kan der som bekendt godt komme i løbet af den danske sommer. Men vores sejl er ikke kun praktiske, de er også pæne at se på. Du finder dem i et enkelt og elegant design, som passer ind på alle terrasser, uanset hvad moden indenfor terrassemøbler vil byde på. Husk, at du også finder sidesejlet hos Harald Nyborg – her er der ligeledes tale om en smart og elegant form for afskærmning, som giver dig mange gode timer på sommerterrassen. Afhængigt af modellen, kan de monteres på dit hus eller på jorden enten med vægbeslag eller en stolpe.