• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Solsejl, sidesejl og glashegn

Nyd sommeren under et smart solsejl. Hos Harald Nyborg sælger vi solsejl, læsejl, glashegn og sidesejl, som alle giver afskærmning og læ fra solens stråler. Nogle af produkterne virker også som afskærmning på altanen.

Læs mere
produkter
Du har set 12 af 12 total
Du har set 12 af 12

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er forskellen på solsejl og markise?
    Både solsejl og markiser er populære valg til at skabe skygge og beskyttelse mod solen, men der er nogle forskelle mellem de to. Et solsejl er yderst anvendeligt mange steder, da det normalt er fastgjort til punkter som vægge, træer eller pæle. De er typisk mere fleksible end markiser og kan give mere varieret skygge, afhængigt af deres placering og form. Markiser er mere fastgjorte og kan foldes og rulles ud, hvilket gør dem nemmere at justere. Generelt er solsejl mere velegnede til at skabe en mere naturlig, organisk skygge, mens markiser er mere velegnede til en mere fast, pålidelig skygge. Valget mellem de to afhænger af ens præferencer og krav til skygge og beskyttelse mod solen.
  2. Hvad bruges et solsejl til?
    Et solsejl er en anvendelig overdækningsløsning med flere praktiske funktioner. Typisk bruges de til at skabe skygge og beskyttelse mod solen i udendørsområder som terrasser, gårdhaver, have, pool-områder og lignende. Solsejl er populære, fordi de er en nem og prisvenlig måde at skabe skygge på, og fordi de er mere fleksible end flere andre former for skygge- og solbeskyttelse. Et solsejl kan også bruges til at give beskyttelse mod let regn og vind og kan derfor forlænge tiden, man kan tilbringe udendørs, og gøre det mere komfortabelt at være udenfor på varme sommerdage. Derudover kan solsejlet have en dekorativ effekt og kan forbedre udendørsæstetikken ved at give et mere eksotisk og tropisk udseende til udendørsområderne.

Få en drømmesommer med et praktisk solsejl, læsejl eller glashegn

Hvis du har tænkt dig at tilbringe mange timer i dine havemøbler på din terrasse til sommer, kan et solsejl være en fornuftig investering. Denne type sejl har den store fordel, at konstruktionen er meget praktisk – sejlet hænger over den plads, hvor du færdes. Derfor er det aldrig i vejen. Du kan f.eks. rykke rundt på terrassebordet og solvognen uden også at skulle til at flytte på din solafskærmning. Hos os finder du både firkantede og trekantede sejl, og du finder forskellige sejl-størrelser. Solsejlet går også under navnet læsejl eller læhegn - ganske enkelt fordi det også yder læ mod vinden.

Find dit vandafvisende solsejl lige her

Udover at vores solsejl beskytter mod solens stråler og gør det behageligt at opholde sig mange timer på terrassen, har de også den fordel, at de er vandafvisende. Det betyder, at du kan sidde tørt og godt, hvis der skulle komme en let byge. Men vores sejl er ikke kun praktiske, de er også pæne at se på. Du finder dem i et enkelt og elegant design, som passer ind på de fleste terrasser. Husk at du også finder sidesejlet hos Harald Nyborg – her er der ligeledes tale om en smart og elegant form for afskærmning, som giver dig mange gode timer på terrassen. Afhængigt af modellen, kan de monteres på dit hus eller på jorden enten med vægbeslag eller en stolpe.