• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Støbemix

Som det fremgår af navnet, kommer støbemix som et færdigblandet produkt, helt klar til anvendelse. Blandingen består af sand, grus og småsten og kan anvendes til flere forskellige opgaver. Hvis du står og skal igang med at støbe et fundament, støbe trapper eller måske lave en kantsikring rundt om en indkørsels flibebelægning, anbefaler vi dig altså at se nærmere på vores udvalg af støbemix. Alle leveres i en big bag på 1000 kg.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad bruges støbemix til?
    Du kan bruge støbemix til flere opgaver. Det gælder blandt andet, når du skal, støbe fundament, støbe trapper, lave kantsikring rundt om indkørslens flisebelægning eller til bede.
  2. Hvad er støbemix?
    Støbemix består af sand, grus og småsten. Blandingsforholdet kan variere en smule fra producent til producent.

Sådan arbejder du med støbemix

Det smarte ved støbemix er, at det kan købes i såkaldte big bags a 1000 kg. Herefter skal du blot tilsætte vand og cement, og så er du altså hurtigt på vej mod at komme i mål med din støbeopgave. Derudover er det et godt produkt at købe, hvis du har flere forskellige støbningsopgaver på programmet, da produktet er velegnet til mange forskellige slags behov. Hvis du er nybegynder, men gerne vil kaste dig ud i en gør-det-selv-opgave, er det ligeledes et nemt produkt at arbejde med. Hvis bare du sørger for, at de rette blandingsforhold bliver overholdt, er du sikker på at kunne få rørt en perfekt blanding sammen, der er klar til brug med det samme og vil give dig et flot resultat.


Vejledning til at arbejde med støbemix

Hvis du har besluttet dig for at arbejde med støbemix, er det en god idé at lave en udregning for forbrug. Hertil kan det være en god idé at anvende følgende formel: areal (længde x bredde x højde) i meter x 1,66 (vægtfylde) = det antal ton du skal bruge. Derudover anbefaler vi, at du udlægger produktet i et lag på 3-5 centimeter, så du opnår tilstrækkelig dækning af det valgte område.